Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Шалаи во Мајнц не е лош/

img_43.gif

Сме го продале Шалаи, ама прво бил на позајмица/.

Сме го продале Шалаи, ама прво бил на позајмица/.

Не сум баш сигурен за ова, ама знам дека има Бај Бек Клаузула за 1,5м го враќа Реал во тим. Добар би бил како 3та замена, одличен:pipi:

Да беше Карим христијанин,сигурно Николаќе се викаше,па ќе ми беше имењак :)..... Среќен роденден Карим,утре голче-два :)

Леелееее сакав прв да пишам, а заборавив:kesa:
Среќен Роденден Бенз и конечно да ти тргне да почнеш да правиш партали во белиот дрес, голема желба ми е.:pipi:

Утре очекувам гол, два
Karim-Benzema1.jpeg

BENZ DIAMOND BOY, VAMOOOOS

Среќен Роденден Бенз и конечно да ти тргне да почнеш да правиш партали во белиот дрес, голема желба ми е.:pipi:

Утре очекувам гол, два
Karim-Benzema1.jpeg

Да го избришам сакаш? :P

Е ај нека му е среќен роденденот, па нека му тргне бизнисот више аман:)

Утре би сакал да ги видам Кедира и Ласс заедно. Мислам оти на место на Алонсо, Мурињо би го ставил Мамаду, али треба да се проба со Кедира и Лас

Утре очекувам гол, два
Karim-Benzema1.jpeg

тешко....

Еј bokio до кај си со подготовките,ја спрема новата тема?Зашто вечерва ја полниме и се надевам дека првите постови ќе бидат честитки за победата против Севиља.

лани пред точно година дена,се деси Шестардата против Сарагоса.....Мојт и вечерва нешо слично? :)
Иначе другава полусезона.........ако уште ја бркаме БАрса,т.е. ако разликата е негдека 2-3 бода можит да се надеваме со нивен кикс,а со наша маестрална игра да ѓи поминиме.Ама аку разликата е поголема....Валенсија и Севиња на гости......тешко :/

Ајде уште малце и ново Темиште :) :) :) Чекам да отворите за да ви Честитам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom