Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шала на страна Алмеида би бил одлично решение во моментов додека да се врати Игуаин.
Немам ништо против и Вучиниќ да дојде :)

п.с Kолку ми се јадни изјавите Роналдо(Вистинскиот)....што Кристијано фејк е?

Шала на страна Алмеида би бил одлично решение во моментов додека да се врати Игуаин.

Прашај го Серпико :)

искрено после ова во понеделникот не сум 100% убеден во наша победа п.с. шо убаво ни беше со руд треба него да го вратиме

Сум сонувал пак дека сме изгубиле 2-3, сингл денеска ќе ја уплатам 2ка, ако не тепаме бар може ќе зеам некој денар. :icon_lol:

ne
cristiano e :wink:

golema nesrekja imase tipot zal mi e mnogu :( ali na pretposlednoto derbi milan-inter izjavi deka navija za milan :bravo:

La hora de Karim

Прав наслов на Марка, поголеми шанси од овие незнам кај ќе добие.

Читате ли на АС, има штрајк на контролорите во Шпанија, нема летови, Браселона одбила да патува со друго патничко средство и ако не отпатуваат МОЖЕ ДА ЈА ИЗГУБАТ УТАКМИЦАТА СЛУЖБЕНО

Читате ли на АС, има штрајк на контролорите во Шпанија, нема летови, Браселона одбила да патува со друго патничко средство и ако не отпатуваат МОЖЕ ДА ЈА ИЗГУБАТ УТАКМИЦАТА СЛУЖБЕНО

вие на тоа се надевате само така можите и да станите шампиони хехехехехехехехехехех aј и да ни ја земат службени ќе ве скинеме и другото ел класико и пак пред вас ќе бидеме :smir:

lol какво губење службено, ако може да се стигне со авионче, ќе се патува, ако не здравје друг ден, да заздрави Меси таман. :)

Секретарот на федерацијата изјавил дека натпреварот ќе се одложи, но нема Барселона да ги изгуби трите бода

inaku kade ja ima taa vest deka barsa sluzbeno ke go zagubi mecot
jas nikade ne vidov
ili vas onaka vi tekna da go napisete toa :)

^
Тебе на Македонски да ти пишуе нема да разбереш, а не шпански ќе си разберел. Ај иди бери џенарике...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom