Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се ближиме до 1000 страници
Кој ќе ја отвора новата тема?
bobi4e? Sergio_Rambos4? Shuriken? armin06? Urban_Mover(не е многу активен али прв навијач на реал на форумов е)?

Minatata tema ja otvori Manga, odlicen voved imase. Slobodno neka otvori pak ako ima zelba. Ako na nekoj mu zatreba pomos slobodno neka pobara, tuka sum. :) Se izvinuvam za latinicava....

Нее, ја не.. Тој што ќе го отвара ако не му се прави се, нека го ископира ова моево и нека додаде само за оваа сезона, и доволно е.

Кој сака нека ја отвори, само да нема смешни замерки од типот „оти тој, јас не и заради тоа не идам во фан клубов“

155800_170394909659363_119244388107749_416785_1224  597_n.jpg

:icon_lol:
хахахахахах еве го истото:)

--- надополнето ---

а за темата нека отвори кој има желба(мадридиста се разбира) и нека го копира она од манга или ако сака нека напише ново ама да биде добро

Maлер да не не има фатено бе ???
Серхио Каналес го повредил левиот зглоб на вчерашниот тренинг и ќе отсуствува 3-4 недели!

Maлер да не не има фатено бе ???
Серхио Каналес го повредил левиот зглоб на вчерашниот тренинг и ќе отсуствува 3-4 недели!
според мене каналес требаше да остане барем уште една сезона во расинг,сеуште е дете а и се дигна малку откако е во реал

Murinjo je bio u pravu i prvi veliki test je pokazao naše nedostatke''

^ако е ова вистина нема што, чим мурињо барал играч тогаш стварно треба некој

Ни фали еден лев бек замена за Марсело и еден напаѓач.
и доста е.

Сите пари што сега ќе се трошат на играчи се по барање на Мурињо. Нема веќе фрлање милионски суми на играчи без одобрение од Мурињо. А штом Перез ова го изјавува сигурно Мурињо мисли дека му се потребни засилувања оваа зима..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom