Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според моите информации се е договорено...
Сител ги одзема правата за ЛаЛига..Договорено е во Белград..се очекува Ел Класико да оди на Сител
се очекува и потврда наредните денови...
Испод 3 преноси не признавам ! Ке ти ебем сителот ке ти ебем... Шпанска Ла Лига со најдобрите играчи, најдобрите клубови, најдобрите тренери и најтрофејните личности и тимови да не биде пренесувана? Јебем ти и држава и све остало. Жив срам....Коа ке пуштат Херкулес - Сантандер во 10 саат навечер... а во 8 игра Реал и ке ја гледаме на нет поради некој ебан филм на сител ке ни стане на сите јасно. Као беше пред некоја година, глупи 2 термина имаа во сабота и недела...Филмови пуштаат, а ние ке трпиме.

Малечката невеста > Ел Класико
Бандини > Примера
Туркиш соап операс вс. Фудбал :)

Плус ќе ги гледаме мускулите на Тончи и ќе свршаваме на Катарина :)

Acid вика ко што чул од инсајдери до четврток дека ќе биде оваа програма што е на Алфа, од петок друга песна, последно коло беше минатово што одеше на Алфа :D

Mozen sostav za vecer...

4-4-2 - Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Granero, Pedro León, Canales; Higuaín y Benzema.

Sigurno starteri se Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Pedro Leon, Granero, Canales and Benzema...
Ova mi se svigja Higo i Benz zaedno vo napad:vozbud:

Каков сител бе лелеле, сега ќе го гледаме РЕАЛ на тв само против Барса и можеби против Виљареал,да ти ебам и држава и јавен сервис и пинк и се,да се нема телевизија која ќе ги дава најсилните лиги во Европа,неми е јасно.

Sega navivachite na forumov chii timovi igraat vo Premier Liga treba da ni vikaat "Welcome to the club".. :pos:

Јас си сум кежуал по то прашање,и така сега не ја гледам ЛА Лига на Алфа.....Туку казите вечерва на кои телевизии можам да ја гледам Реал?:smir:

Јас си сум кежуал по то прашање,и така сега не ја гледам ЛА Лига на Алфа.....Туку казите вечерва на кои телевизии можам да ја гледам Реал?:smir:

Na stream brat:)

Al Jazeera Sport +2
C+ Extra 1 (Swe)
C+ Spain
C+ Sport 3 (Norway)
Canal 9 (Den)
Nova Sports 2 (Hellas)
Sky Calcio 12
Sport 2 (Cze/Svk)
Sport TV1
Sport+ (France)
SportKlub (Hungary)
SportKlub (Poland)
YES Sport 1

^
dodadi Sport1 ama holandiskata јас таа ја имам на кабловска
даваат англиско германско шпанско италиано нба тенис апсолутно се феноменална програма :)

ама да ви кажам право се надевам дека сител ке продолжат по теркот на алфа..нема шанси да имаат само два термина ;)
барем се надевам

Вамос Реал
јас воопшто не сакам Бенз и Иго да се форсираат во првите 11 заедно..едноставно се гушат..али ајде ке видиме што ке биде

^
dodadi Sport1 ama holandiskata јас таа ја имам на кабловска
даваат англиско германско шпанско италиано нба тенис апсолутно се феноменална програма :)

ама да ви кажам право се надевам дека сител ке продолжат по теркот на алфа..нема шанси да имаат само два термина ;)
барем се надевам

Вамос Реал
јас воопшто не сакам Бенз и Иго да се форсираат во првите 11 заедно..едноставно се гушат..али ајде ке видиме што ке биде
Neka se proba i ovoj pat znam lani deka ne im idese bas kako sto treba ama sepak vadea povolni rezultati za nas:)

Za so Valencia 2-3 lani oni bea tie sto pobedivme.

Новото засилување на Тотенхем Рафаел ван дер Варт беше прогласен за најдобар играч на месец октомври во најсилната англиска фудбалска лига - Премиер лигата.
-стварно не разбирам у Реал не можеа да се докажат(Снајдер, Робен, ВДВ.....) или па пошто сите се јаки па не се прави разлика, па кога ќе дојдат у ваков тим ко Тотенхем, Интер, Баер и остало сита капа им симињаат :uvo:

Жерард Пике објави дека Реал Мадрид е најподдржан тим од судиите во Шпанија
„Меѓу нив исто така има голема разлика и таа е во корист на Реал. На Реал Мадрид секогаш се помага повеќе. Тие секогаш го ставаат под поголем притисок судијата. Не се плашам да кажам, бидејќи тоа е познато на сите."
-овој будала да не се прави бе, лани пола голови од офсајд ги дадоа и од пенали па се за Реал биле судиите :nesvest:

Во радио емисијата заедно со серпико шо ја водат, филе рече дека е сигурен дека реал ќе отпадне од лш исто во 8мина финале и оваа година.

Викаше и Аргентина дека ќе биде светски шампион со помош на Зевс... :pos: Не му иде со прогнозирањето. :)

Инаку одбранава за вечер е недај Боже :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom