Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
El canterano Isaac, que suple al lesionado Dudek, principal novedad en una lista en la que tampoco están Lass, Gago y Mateos, por decisión técnica y Kaká y Garay, por lesión

Laura Navas
José Mourinho ha convocado a 20 jugadores para el partido ante el Atlético. El técnico portugués ha incluido en la lista al guardameta canterano Isaac que suple la baja del lesionado Dudek, que no ha podido recuperarse de una lumbalgia. Lass, Gago y Mateos son baja por decisión técnica, además de los lesionados Kaká y Garay.
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID

Porteros:
Casillas, Adán, Isaac.
Defensas: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol.
Centrocampistas: Granero, Xabi Alonso, Diarra, Pedro León, Khedira, Özil, Di María, Canales.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema.

--- надополнето ---

Ласс изглеа почнал многу да забушава и со Милан беше изоставен

Sea na Radio 90,3 slusnav spomna toj komentatorot, deka se povredile Higuain i Pepe, a Higuain sigurno nemal da se oporavi do pred derbito. Se nadevam deka ne e vistina :toe:

Sea na Radio 90,3 slusnav spomna toj komentatorot, deka se povredile Higuain i Pepe, a Higuain sigurno nemal da se oporavi do pred derbito. Se nadevam deka ne e vistina :toe:
После клипот што го остаи од Манга, и не ми е чудно ова што се дешава... лошо од Игуаин, но сосема добро од Мурињо... нека не лета во облаци.

После клипот што го остаи од Манга, и не ми е чудно ова што се дешава... лошо од Игуаин, но сосема добро од Мурињо... нека не лета во облаци.

Higuain y Pepe entrenan con normalidad y seran titulares contra el Atletico.

Точно е дека после натпреварот со Милан се пожалиле и двајцата на повреди, но денеска им биле извршени тестови, и двајцата се во одлична форма, тренирале нормално денес, и ќе бидат во можност да настапат против Атлетико, секако доколку Мурињо се одлучи да ги игра нив.

Тој е изгледа коментаторот што беше на Милан - Реал, пошто имаат соработка со К5, па не ме чуди да направил теорија на заговор и од ова.

Абе пишав, погледнете поубаво на клипот дека на друг начин се поздравува Игуаин со Мур. А дека треба да се спушти на земја се согласувам. :)

40146_167329753285377_100000250600319_463321_8370202_n.jpg

Ко шупелка или зурла да свири :pos:

Мурињо рекол дека ќе игра со истите 11 така да муабетиве за наводната расправија меѓу него и Игуаин не држат вода

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID

Porteros:
Casillas, Adán, Isaac.
Defensas: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol.
Centrocampistas: Granero, Xabi Alonso, Diarra, Pedro León, Khedira, Özil, Di María, Canales.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema.

Кај им ги наоѓаат имињава, ова Кака ги одбира изгледа, прво Исус, сеа Исак, цела библија. :icon_lol:

Гадно чувство имам за натпреварот утре, прв пат оваа сезона. :/

^Ми ту....сите очекуваат дека ќе биде лесно,но мислам дека ќе биде сосема спротивно.

--- надополнето ---

Сепак очекувам победа !
HALA MADRID !

muabetov neznam po koj pat go slusam denes deka Real ke bide mnogu teska, a jas si mislam deka ke si gi zgazat i sakam da ja igram singl, ama od mnogu glasovi se predomisluvam:toe:

Гадно чувство имам за натпреварот утре, прв пат оваа сезона. :/

Не верувам дека Патетико ќе направат нешто освен што ќе ни шибнат 2-3 гола. Али сепак бодовите ќе останат на Бернабе. Последниве неколку години редовно постигнуваат погодоци против нас. Но ништо не се знае....традицијата кажува нешто сосема друго,дека Реал е непобедлив против Пететико. Но останува утре да видиме што како :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom