Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дали судијата синоќа даде офцијално продолжување на натпреварот од 5 минути затоа што не видов такво нешто?

дали судијата синоќа даде офцијално продолжување на натпреварот од 5 минути затоа што не видов такво нешто?

Даде, само камерата не го регистрираше тоа. На клипот поназад што го стаив од голот на Педро Леон, горе до резултатот и времето пишува +5.

Momci jas samo edno ke vi kazam, za mestena nemozam da bidam siguren, ama deka ne im se igrase na ovie se vide od avion. Gi mrzese da trca be majku mu stara. Ronaldo ke fati topka i odma provocira se glupira, sramota za nego, ali nmv. Nikoj ama nikoj nemoze da me ubedi deka im se igralo, baba mi sto ima 70 god mi vika zs ne im se igra na belite?! alooooooooooooooooooooooooo, ncncncnncnc...

Јебига,се чуваме за дербито со Атлетико Мадрид. :)

Pa ako se cuvaat za so Atl. Madrid togas se otideni do eden. Jas veke so Atl. Madrid ne go narekuvam derbi, a i baska ke izgubat 2, 3 razlika od Real, taka da teski botovi se i za niv ne treba cuvanje/odmaranje.:toe:

Вчера второто полувреме си кулираа нашиве,се гледаше дека не им се игра,но со Атл.Мадрид очекувам интересен меч,освен ако не им ја решиме во 20 минути :)

Ај да се сконцентрираме за Ел Мадригал и да заборавиме за ЛШ.Мене уопште не ми беа интересни дуеливе со Милан го знаев исходот претходно.Во групната фаза си ја завршивме работата и сега може да си го ладиме.Атлетико Мадрид иако има пад во формата сеуште е јак и треба да се посвети внимание на него.Мур си ја знае работата најдобро.

а на крај краева па ние ниту изгубивме ниту одиме во ЕЛ,само им помогнавме на комшииве од фан клубон кој плукаат по реал како да освоиле македонско првенство+куп

Ај да се сконцентрираме за Ел Мадригал и да заборавиме за ЛШ.Мене уопште не ми беа интересни дуеливе со Милан го знаев исходот претходно.Во групната фаза си ја завршивме работата и сега може да си го ладиме.Атлетико Мадрид иако има пад во формата сеуште е јак и треба да се посвети внимание на него.Мур си ја знае работата најдобро.
Не е од Виљареал овој терен?Дан играме на Калдерон?:)

^ Абе знам дека играме со Атлетико сакав да напишам Мадрилењо(така се нарекува градското дерби) а сум го згрешил името па испадна нешто си стадионот на Виљареал.

Роналдињо бил најдобар играч на Милан во прво полувреме ноу веј....Краљо не ми прави смешки. Рамос го пензионираше Рони од големи утакмици. Цело прво полувреме не го видов Роналдињо. Рамос цело време беше до него не му даде да мрдне. Го стави во џеб. Единстевена слаба алка вчера беа Пепе и Касиљас.

milanreal.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom