Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mene celo vreme mi se vrti vo glava konecen rezultat 1-2, ama aj da vidime pa ke se komentira...so srekja i ocekuvam pobeda ako ne e tolku potrebna. Sakam da im dokaze Real na site deka ovaa godina na teren treba protovnicite da se se*at:smir:

Ајде нека тепа Реал денеска и денов да ми биде одличен! :) Утре имам колоквиум, ама днов ми е прекрасен, се надевам дека Реал нема да ми го усере :)

Ја бапнав 2че,мислам деке сте доста појаки од нив,само да ви игра Бензема на местото на Игуаин и тоа е тоа ... :toe:

Ruben De La Red Confirms Retirement From Football And Accepts Coaching Post At Real Madrid

Навистина ке биде штета ако ова е вистина. Стварно беше многу добар играч и жално е што ке си ја заврши фудбалската кариера на 25 години. Али сепак ке ја продолжи својата кариера како тренер на помладите во Реал Мадрид.

Иначе за натпреварот вечер очекувам да победиме, но нема да биде лошо и нерешено да извадиме.

^ Или пак не....кога не ги декласиравме на Бернабе...тешко на Сан Сиро на кој немаме никогаш остварено победа :/

За се има првпат.:)

П.С Милан глеам планираат 4-3-3 формација.Уфф осеќам ќе има шпринтови на Роналдо вечер со контри.

Ејј многу се страшам за вечер...:/
ватевер се надевам на добра игра и пред се да не брмчат у одбрана зашо има со сачмарка да им влезам...
ај бе барем денов нека ми заврши убаво, коа од сабајле ми е тупаџиски.

Не ми се верува Мурињо да излезе со овој состав, се си мислам ќе излезе со некој ултра дефанзивен, како со Оксер, со 3 DM. :)

Не заебавај и ти :)

Oфичијале:
Casillas, Ramos, Marcelo, Pepe, Carvalho, Khedira, Alonso, Ozil, Di Maria, Cristiano, Higuain.

Dudek, Albiol, Arbeloa, Diarra, Granero, Leon, Benzema

Абе а каков пречек ви напраиле интерашиве на аеродром , пред хотел , лелеле . Дури има најави дека ќе имало на Сан Сиро интераши да навиваат за вас
Мислам дека 2че е денес . Good Luck

Судија Хауард Веб. :kesa:

--- надополнето ---

Абе а каков пречек ви напраиле интерашиве на аеродром , пред хотел , лелеле . Дури има најави дека ќе имало на Сан Сиро интераши да навиваат за вас
Мислам дека 2че е денес . Good Luck

Читав дека нешто спремале ултарсите од Интер, ќе биде весело :)

Колку и да сакам вечер победа, сметам дека таа не е битна. Во групава реално треба да поминат Реал и Милан. Ако сега ги победиме и сред Сан Сиро, ондак Милан ке има големи проблеми за да влезе во 1/8 финале. Нерешено ке биде утакмицава.Победа многу тешко... Океј ова е само моја предпоставка. HT 0:1 FT 1:1 :D

Вечер ќе го јадете па што сака нека биде, ако изгубиме ќе читате за мене на А1 :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom