Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ До некаде се во право. Увек кога треба да се покажеме у најдобро светло кога цел свет е свртен кон утакмицата ние ја засереме работата :)

Конечно при свест, па да си пишам коментар за синоќешниот натпревар. :)

Феноменално, откако Барса тесно победи против Валенсија, очекував дека нашите момци ќе не израдуваат бар со 3 гола во мрежата на Малага, па така и беше. Воглавно, Роналдо најдобар играч на светот.. Бог, Алах, Исус, како сакате, човекот е феномен, немам зборови..

Икер - Во иднина нека го остави празен голот, и слободно нека си оди на пиво. :)
Арбелоа - Стандардно одличен во дефанзива, во напад ништо посебно.
Карваљо - Рутински и сигурно, вистински лидер на одбраната.
Пепе - Немам многу сигурност во него, но сепак синоќа беше добар.
Марсело - После Роналдо најдобар на теренот, што им правеше само, како само со чисти стартови им ја одземаше топката, сјаен фантастичен... Како во дефанзива така и во офанзива. Браво Марсело !
Чаби - Мозок на екипата, уживам да ги гледам неговите додавања и проигрувања. Имаше неколку лоши додавања, но сето тоа го врати со трчање и залагање.
Кедира - Полека го добива приматот на најлош трансфер летово, иако верувам дека може многу подобро тој.
Ди Мариа - Многу добар, гол фалеше за да биде фантастичен. Само не можам да го разберам, пред некое време на никој не сакаше да му ја додаде топката, сега штом ја прими одма ја враќа, и на тоа му замерувам, неколку пати можеше сам да ја заврши акцијата, но и вака е добро. Браво и за него.
Озил - Капа доле мајсторе, наскоро ќе бидеш клучниот играч околу кој ќе се врти целата игра на Реал.
Роналдо - Нема зборови со кои може да се опише неговата умешност. Два даде два асистираше, што повеќе треба. Треба да бидеме пресреќни што го имаме.
Игуаин - Многу добар, сјаен, полека влева во голгетерска форма. Конечно одигра како што се очекува од него.

Резервите не ги коментирам, не го гледав многу тој дел. Презадоволен сум, се надевам ова е само увертира пред Милан. Хала Мадрид !

Ми е страв за со Милан да не си ги наместат утакмиците како лани.Него оваа година немаат ист спонзор.Ние секако ќе си завршиме први во групата само ќе има муабети демек со слабиве екипи се правите јаки.Сакам на Милан една петарда и со групната фаза да речеме чао.

Кедира - Полека го добива приматот на најлош трансфер летово, иако верувам дека може многу подобро тој.
Не заебавај и ти сега, одлично си игра Кедира.
Си ја врши неговата работа на терен одлично.

Не заебавај и ти сега, одлично си игра Кедира.
Си ја врши неговата работа на терен одлично.

Не знам, мене не ме импресионира баш многу, јес да таа неговата позиција е малку незабележителна, ама пак, сметам дека Лас би бил подобар избор, а може некој натпревар да се проба и со Гранеро. Има се што е потребно за таа позиција, но изгледа му фали време за да се навикне на овој стил на игра, а верувам дека и Мурињо го гледа тоа.

Честито нека ни е победата супер игра без многу залагање,само нека продолжат со добрата игра. ХАЛА МАДРИД !

Манга Среќен Роденден ! :smir:

Ova Milanezive gi citam i nemozam da se iznacitam kolku se popaleni za vo vtornik i sigurni deka ke ne zgazat:tv:

Друг пат тури цвикот додека читаш :)
Гледам и мене си ме цитирал кај нас во фан клуб мислењето е пишано кога водевме 2-0 со Киево Реал не е нигде спомнат :)

Не знам, мене не ме импресионира баш многу, јес да таа неговата позиција е малку незабележителна, ама пак, сметам дека Лас би бил подобар избор, а може некој натпревар да се проба и со Гранеро. Има се што е потребно за таа позиција, но изгледа му фали време за да се навикне на овој стил на игра, а верувам дека и Мурињо го гледа тоа.
Greska si za Khedira, podobro igra od Lass baska se buta, cvrst e, znae da dae gol i so noga i so glava...abe murinho ne go zema nego za dzabe, baska on saka takvi golemi krupni sto nemozes da go pomines:)
Друг пат тури цвикот додека читаш :)
Гледам и мене си ме цитирал кај нас во фан клуб мислењето е пишано кога водевме 2-0 со Киево Реал не е нигде спомнат :)
Epa togas neka ne se vazi citatot:)

Џабе провоцираш кај нас во фан клуб можеш само бан да јадеш :)

п.с јас и со бод сум задоволен од Мадрид :)

Nema veze, nigde ne isprovocirav!?:toe:
Za bodovite ima vreme do vtornik:)

--- надополнето ---

Кедира вчера беше подобар од Чаби. Видете и рејтинзи

Po nekogas gresat koa objasnuvaat:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom