Ova Milanezive gi citam i nemozam da se iznacitam kolku se popaleni za vo vtornik i sigurni deka ke ne zgazat:tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CR има 6 голови и е најдобар стрелец во La liga5 голови и 5 асистенции за CR
Не заебавај и ти сега, одлично си игра Кедира.Кедира - Полека го добива приматот на најлош трансфер летово, иако верувам дека може многу подобро тој.
Не заебавај и ти сега, одлично си игра Кедира.
Си ја врши неговата работа на терен одлично.
Ova Milanezive gi citam i nemozam da se iznacitam kolku se popaleni za vo vtornik i sigurni deka ke ne zgazat:tv:
Greska si za Khedira, podobro igra od Lass baska se buta, cvrst e, znae da dae gol i so noga i so glava...abe murinho ne go zema nego za dzabe, baska on saka takvi golemi krupni sto nemozes da go pominesНе знам, мене не ме импресионира баш многу, јес да таа неговата позиција е малку незабележителна, ама пак, сметам дека Лас би бил подобар избор, а може некој натпревар да се проба и со Гранеро. Има се што е потребно за таа позиција, но изгледа му фали време за да се навикне на овој стил на игра, а верувам дека и Мурињо го гледа тоа.
Epa togas neka ne se vazi citatotДруг пат тури цвикот додека читаш
Гледам и мене си ме цитирал кај нас во фан клуб мислењето е пишано кога водевме 2-0 со Киево Реал не е нигде спомнат![]()
Epa togas neka ne se vazi citatot![]()
Џабе провоцираш кај нас во фан клуб можеш само бан да јадеш
п.с јас и со бод сум задоволен од Мадрид![]()
Кедира вчера беше подобар од Чаби. Видете и рејтинзи