Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ирина-Се свршивме со Роналдо и венчавката ќе биде некаде пред Божиќ.Едноставно,го сакам моето момче,мојот живот и ја сакам Португалија?
vywbnk.jpg
фала :)
ајдде нека се врати веке

^:pusk:хахахахаха
Шурикен со малце поголемо закаснување Среќен Роденден !!!
ми се сјеба компјутерот

Од толку што сака да биде арогантен, почна да се губи нашиов по малку. Мисли дека пола свет се има качено на Месечина.

Мислам дека само искажува почит кон клубот, а не е арогантен во случајов. Значи го става Реал Мадрид на највисоко место, а ти се жалиш. А што ако рече: Не е голема работа да си тренер на Реал, затоа што многумина биле претходно ? мислам :smir:
И аман со повредиве, да ни го почува Господ Озила, оти лошо ни се пишува .

На гости со Леванте, логично би било да играме во сабота, пошо играме у вторник у ЛШ, само да не биде терминот од 22. :@

Лесен плен се и денешниот и против Леванте сабота натпревар.
п.с Денеска Пипита 2+ гола ќе даде.

Aе денес очекувам добра игра и да доминираме на секој дел од теренот и што е најважно да правиме шанси,и конечно да победиме со 3+ разлика.

На гости со Леванте, логично би било да играме во сабота, пошо играме у вторник у ЛШ, само да не биде терминот од 22. :@

Од 20:00ч. е утакмицата со Леванте. Имаше објавено уште пред 3-4 дена на официјалната. Ја сум на роденден, така да тешко дека ќе ја гледам :(

Лесен плен се и денешниот и против Леванте сабота натпревар.
п.с Денеска Пипита 2+ гола ќе даде.
Иако досега немаме загуба сеуште не сум сигурен во со сигурноста на тимот и не очекувам лесна победа,а Пипита го чекаме уште

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom