В
Вори
Гостин
Не мора да значи ништо ова.
Од наредна утакмица ќе видите како ќе играат,Мур има матер да им ебе!
Од наредна утакмица ќе видите како ќе играат,Мур има матер да им ебе!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе у пм....:nerv: :nerv: со ваква игра ЛШ и Ла Лига само на сон.
Мамицата да им е*ам на сите по ред....ебате и Роналдо,Мурињо,Игуаин,Бензема...ма сите до еден бе...дрва ебате -.- Барса стартува со победа ние со Х и после надевај се на титула....
Star bil, k***t moj.
Barem znae kako se davaat golovi.
![]()
Не знам зошто секоја критика упатена кон играч ја нарекувате плукање. Па што треба да кажуваме после вечерашново очајно издание, браво мајсторе, ѕвер си ? Јас го критикувам за вечерашниов натпревар, мене ич кур не ме боли тоа што на наредниот натпревар против Осасуна ќе постигне хет-трик, или тоа што минатата сезона постигна 20+ гола.
Сега требаше да не извади, кога беше најтешко, и кога победата беше повеќе од потребна. Исто и за Роналдо, и за Чаби, и за Каналес и за Ди Мариа. Им ебам тоа уфилманите створења, кои мислат дека се големи ѕвезди. Арно си кажа Мур, моментално ѕвезди се фудбалерите на Интер, фудбалерите на Реал се само обични играчи. И во право е за тоа.
Убаво кажа, со ВАКВА игра неможеме ништо да постигнеме, а тоа незначи дека играта ке биде ваква цела сезона.Брат како можеш да заклучиш после 1 утакмица дека нема да освоиме Ла Лига, а уште поише како можеш да заклучиш дека нема да освоиме ЛШ? Да играта ни беше мизерна признавам, али чекајте бе брат 1во коло е, Мајорка не е слаб противник има уште 37 кола. Самиот Мурињо кажа дека немал доволно време за припреми, дека пола од играчите не се ни знаеле уште.
Истава работа ко со Снаидер и Робен. Ке изгубиме и почнуваме да ги бараме играчите што сме ги продале, демек ако беше Раул 10 гола ке дадеше.
Од шо да не извади? Зошто победата беше повеќе од потребна? Заради тоа шо Барселона тепа и сега има 2+ бода во прво коло? И Валенсија тепа и други тепаа.. прво коло е бе друже, полека.
Братче Раул беше мотиватор на сите играчи на теренот неговото присуство и на клупа беше од големо значење, а тоа фалеше на овој меч.Истава работа ко со Снаидер и Робен. Ке изгубиме и почнуваме да ги бараме играчите што сме ги продале, демек ако беше Раул 10 гола ке дадеше.
Братче Раул беше мотиватор на сите играчи на теренот неговото присуство и на клупа беше од големо значење, а тоа фалеше на овој меч.
Премногу катастрофи има овде кои си се нарекуваат фанови.За Игуаин и Роналдо не бо рекол ниеден збор за овој натпревар.Ма нека грешат колку сакаат,не ми пречи тоа.Ми пречи тоа што некој си таму фудбалски стручњак во Франција му кажал дека знае да игра на Бензема и на оној ушљакон како и да го наречам знаете кој е и детулено кој беше договорен пред да дојде Мур.Е сега се замислуваме дека можеме да напрајме ѕвезда од него а уствари требаше да го оставиме на позајмица да се дооформи како играч.А најболно е што мислиме дека е талент и сакаме да го продадеме ВдВ,демек немало место.Ова се работи кои Мур неможе да ги среди за месец дена а вие почнавте со плукање.Се извинувам ако бев малку вулгарен.
Убаво кажа, со ВАКВА игра неможеме ништо да постигнеме, а тоа незначи дека играта ке биде ваква цела сезона.
Иначе кога сме кај барање на луѓе од минатото, јас си останувам на моето...
Прегледај го приврзокот 34348