Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Светски стручњаци му предвидуваат светла иднина, а ти викаш дека ние погрешно мислиме што викаме дека има талент....no commПремногу катастрофи има овде кои си се нарекуваат фанови.За Игуаин и Роналдо не бо рекол ниеден збор за овој натпревар.Ма нека грешат колку сакаат,не ми пречи тоа.Ми пречи тоа што некој си таму фудбалски стручњак во Франција му кажал дека знае да игра на Бензема и на оној ушљакон како и да го наречам знаете кој е и детулено кој беше договорен пред да дојде Мур.Е сега се замислуваме дека можеме да напрајме ѕвезда од него а уствари требаше да го оставиме на позајмица да се дооформи како играч.А најболно е што мислиме дека е талент и сакаме да го продадеме ВдВ,демек немало место.Ова се работи кои Мур неможе да ги среди за месец дена а вие почнавте со плукање.Се извинувам ако бев малку вулгарен.
Ајде ајде.. почнавте да плукате по Игуаин.. Наредната кога ќе дај гол ќе пишувате ПИПИТААААААА МАЈСТОРЕЕЕ! Е не бива така ..
Дрогба ми мириса сеа работава дека ке го бара Мур...