Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да му пишам на дедо ми флоро сакаш??кажи слободно:pos:

--- надополнето ---

па добро ама прочита за гути цитирам:не ми недостига Мадрид..
ако знаел да земе толку милиони треба да игра за толку милиони и за клубот,а не за светско здрав сум за реал повреден стварно ме нервира тоа....

Не треба...:) а иначе ВДВ му шибна голче на Стандард.

ВдВ е очигледно во форма барем денес.
дренте као изгубен

--- надополнето ---

Не треба...:) а иначе ВДВ му шибна голче на Стандард.
глеам,глеам

--- надополнето ---

игуаин е ненормално себичен

дренте wtf? марсело или арбелоа,а дека ќе си оди некој тоа е сигурно...

хехеххее полека те бе , не ме напаѓајте одма :) не го пратам Реал јас многу многу ама онака некое мислење си држам , порано ми се свиѓаше Дренте како игра ама сеа незнам како се покажал на пријателскиве . Се на се Јака Екипа имате :)

^Aбе добар играч е Дренте,само што не добиваше во Реал многу минутажа.

Ќе живне играта у второ. Играме без крила, многу ни е натрупана срединава. Гаго, Лас, Гранеро, ВдВ...Сега ќе влезат Роналдо и Леон/Ди Мариа и ќе им шибнеме уште некој гол.

Мислам дека на ВДВ му е јасно дека ги изигра последните минути за Реал

Иначе играта...

Ова нешто како да се уигрува вториот тим на РЕАЛ,оној што би требало да игра во купот,сепак не ми оставија многу добар впечаток.Гранеро ми игра некако многу лабаво како балерина некоја,а Ласс како и секогаш не му многу значи дали натпреварот е пријателски или некој многу важен,тој кине се пред себе.Ај можеби ќе видиме подобар фудбал во второто полувреме.А Дренте е како мува без глава или може да се каже КОЊ без глава:)

Мислам дека на ВДВ му е јасно дека ги изигра последните минути за Реал

Иначе играта...

Еј доста со оваа приказна...ако Дренте не добивал шанса не знам кој? Од сите тренери има добиено шанса и секогаш утка. Дај нека го продадат во Милан да им се вклопи ви сивилото.

Иначе незнам шо запнавте да се продава ВДВ коа лани плачевте за Снеидер дека бил потребен во тимот.

Лани ВДВ беше прв за продавање па не си замина и мислам дека кога тоа успеа да го издржи ,сега нема гајле,а и мислам дека Мурињо нема во план да го продава затоа што ВДВ е многу послушен и дисциплиниран играч кој може да покрие повеќе позиции и да даде значајни голови како лани.

Хахаха, каков фаул ни досудија само .. :)

Ако мислиш на фаулот после кој ВДВ го даде голот, тогаш мислам оти си грешка. Колку шо можев да забележам, тоа беше вратена топка. :)

До кога ке имаме проблеми со нафрлениве топки...?

А чек малце. Очекуваш од Дренте да нафрли ко шо треба ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom