Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
WTF?? За ова највише се нервирам, ебави фанојте на Реал!! Е сега многу помило ќе ми биде да не дојде Швајнштајгер и се молим за тоа, само за да игра Лас!
Глуп си или тренираш?Кажи како ќе игра Ласс кога е болен и зошто ебати фанојте.Да речев за Раул или Гути ама Ласс што има со Реал?

Глуп се прајш или тренираш?Кажи како ќе игра Ласс кога е болен и зошто ебати фанојте.Да речев за Раул или Гути ама Ласс што има со Реал?

:tapp:
Доволно ми се и два поста за да сфатим со кого праем муабет, уживај си :smir:

Велеа дека Лас неможи да го дава максимумот на утакмиците поради таа болеста....:toe:

Ди Мариа:Дојдов за да освојувам титули. Aмбициозно е детево :)

Не дека нема да може да изигра цела утакмица, напротив ќе може да игра повеќе. Нема да може да ги изигра сите 38 утакмици по 90 мин. а и не смее да игра на голема надморска височина. Ама да тресеш овде глупости нема смисла, ај барем да речеше на клупа да биде. Ама паметниов за бркање бил Лас :tapp: Затоа сите ни се смеат, ние незнаеме да цениме ниеден наш играч, додека ни треба е најдобар. Кога ќе дојде некој друг одма у канта за ѓубре. Епа тоа е тоа...

Сега ни требаат уште Маикон и Швајни...:):):):):):):):)

Ни двајцата не ни се потребни колку што ни е потребен лев бек!!!!! Мора тоа да се земе, после да се мисли на останатото!

Лас ако беше само малку болен, немаше да почне ни да тренира, а камо ли да игра. Се е во ред со здравјето негово, ако Мурињо смета на него за наредна сезона, ќе си остане, ако не ќе замине. Според мене е подобар и од Гаго и од Мамаду, и треба да остане.

--- надополнето ---

http://www.titanbet.com/event.html?param=118305,59357

Коефицент Ешли Кол да направи трансфер во Реал. :)

Гледаше некој денеска Хрватска - Шпанија под 19 години бе ? Јас не бев во можност да гледам, ама еве сеа гледам Каналес и Родриго од кај нас биле во прв состав, а Родриго го постигнал и победоносниот гол. Шпанија тепаше 2 - 1.

А еве налетав и на еден коментар за Каналес.

Special mention to new Real Madrid player SERGIO CANALES (above) who put in a great match along with PACHECO.

Јас го гледав фудбалот, прво полувреме шпанциве беа тапа, примија еден страшен евро гол кој ретко се гледа, ама па затоа 2ро полувреме се разбудија Каналес и Родриго и следеше целосен пресврт. :)

^ Постојат такви у Македонија !? :icon_lol:

Муабетов за деструктивциве, јас би сакал и Мамаду да остане. Створење е тој, ни треба и таков за резерва. :)

^ Постојат такви у Македонија !? :icon_lol:

Муабетов за деструктивциве, јас би сакал и Мамаду да остане. Створење е тој, ни треба и таков за резерва. :)
hahaha ne sum siguren

Мурињо навикнат на притисок

Во разговор за шпанскиот весник Ас, новиот тренер на Реал Мадрид, Жозе Мурињо говори за мотивите кои го донеле во Примера.

"Дали дојдов по трофеи во Реал? Секако да, но тоа не е мојот мотив. Можете да изброите колку пехари имам во кариерата па ќе ви биде јасно дека нови трофеи не се мојот најголем мотив. Животот под притисок е она вистинското и знам дека во Реал ме чека таков живот. Затоа одговорив позитивно на Мадрид", изјави Мурињо.

Тренерската кариера Мурињо ја започна во 1990 година, прво работејќи како помошник во Амадора, Порто и Барселона. Самостојно почна да работи во Бенфика во 2000 година, а потоа и во Леира, Порто, Челзи, Интер и сега Реал.

Во кариерата има освоено шест титули во националните првенства, и два во Лига на шампиони (Со Порто и Интер). Вкупно има 16 трофеи во последните осум години.

"Сакам навивачите на Реал и управата да ми вршат притисок. Тогаш се чувствувам како риба во вода", изјави Специјалниот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom