Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Швајни да го донесат и со Дренте лев бек ако треба ќе играме. :)

Маикон и Кол ми се мене желбите за у одбрана, а последните шпекулации говорат дека тоа може да се случи. Тие ако ги донесат, мислам дека ќе ја имаме една од најцврстите одбрани во последните десетина години, и конечно нема да играме според она, "прими три, постигни пет ".
Искрено се надевам....бидејки за џабе не се рекло"Се се почнува од одбраната"....Колку и да си јак напаѓачки,денеска се игра тотален фудбал,па нема екипа што не знае брза контра да направи.А со моменталнава наша одбрана....тешко ќе да се справиме со тоа...И + и+......Ако дојдат Маикон и Ешли.....ќе имаме неверојатна 4-ка во дефанзива,но и 2 ца играчи плус во нападот:):)

Педро Леон мадафака, какви голчиња давал само, само песната на првото видео е катастрофа. :kesa:

--- надополнето ---

Comunicado oficial: Jerzy Dudek, renovado hasta junio de 2011

El Real Madrid C.F. y Jerzy Dudek han alcanzado un acuerdo por el que el jugador quedará vinculado al club hasta junio de 2011.

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...Jerzy_Dudek,_renovado_hasta_junio_de_2011.htm

Сакав Адан да биде втор голман наредна сезона, али ај за резерва добар си е и Дудеков.. :)

--- надополнето ---

[/COLOR]Comunicado oficial: Jerzy Dudek, renovado hasta junio de 2011

El Real Madrid C.F. y Jerzy Dudek han alcanzado un acuerdo por el que el jugador quedará vinculado al club hasta junio de 2011.

http://www.realmadrid.com/cs/Satell...Jerzy_Dudek,_renovado_hasta_junio_de_2011.htm

Сакав Адан да биде втор голман наредна сезона, али ај за резерва добар си е и Дудеков.. :)
Уште добар да беше и одлично. Многу поубаво е да имаш резерва од младинците некој за голман, него 37 годишен неподвижен Пољак:D.

Абе за резерва добар си е, ми се чини оти нема примено гол у Ла Лига, нели оти нема никогаш брането. :icon_lol:

Не беше тој ништо крив што примивме 4 гола од келнерите и водоинсталатерите. :)

Од едно- две засилувања...испаданаја четири-пет:):)

И Мурињо во своето прво интревју кажа дека ќе донесе 4-5 нови играчи. Досега се засилуваме на позициите на кои ни фалеа, остана уште лев бек од големите дупки кои ги имавме лани.

Швајни да го донесат и со Дренте лев бек ако треба ќе играме. :)

Маикон и Кол ми се мене желбите за у одбрана, а последните шпекулации говорат дека тоа може да се случи. Тие ако ги донесат, мислам дека ќе ја имаме една од најцврстите одбрани во последните десетина години, и конечно нема да играме според она, "прими три, постигни пет ".

Ах... Швајни, не треба коментар за него. Само штом Кедира доаѓа, нема шанси да дојде и Швајни. Не дека и имаше некои шанси, и покрај шпекулациите не верувам дека Баерн лесно ќе го пушти својот најдобар играч.

Кога ќе погледнеш, овој трансфер период ние како да ги одбравме „послабите“ опции. Го земавме Ди Мариа пред Силва, Кедира пред Швајни... тоа укажува дека сезонава не се ориентираме така лесно кон ѕвезди. Сепак јас у случајов сум задоволен и со Кедира, ако ги гледавте утакмиците на Германија, ќе видите колкава работа вршеше Кедира, Швајни не ја држеше сам средината.

За у одбрана го знаете мојот став за Рамос и Маикон. Повеќе би сакал да земем нов централен дефанзивец отколку десен бек. А Ешли да, добредојден е :)

--- надополнето ---

@ Shuriken Али многу подобро е вака за Адан, сега ќе се прати негде на позајмица каде што може да биде прв голман и ќе стекне искуство, и така веќе не е голман на Кастиља. Поарно тоа отколку да седи на клупа цела сезона. :smir:

Тешко дека моментално ќе се најде некој добар централен, едино Киелини, останато што и да се донесе ќе биде само експериментирање, а тоа не сакам да го прават баш на таа позиција.

Од друга страна пак, Рамос си е испробан ко централен, тоа го докажа и минатата сезона во повеќе натпревари, а за Маикон нема потреба да се зборува..

Ќе видиме, после СП се случуваат многу неочекувани трансфери, ете на пр. кој го очекуваше Кедира да дојде, пред СП ретко и кој се интересирал за него :)

Кристиајно Роналдо Јуниор во болница
сега слушнав на екслузив Кики би на погреб на мајката на својот агент,а тетката го однела во болница

Кристиајно Роналдо Јуниор во болница
сега слушнав на екслузив Кики би на погреб на мајката на својот агент,а тетката го однела во болница
Да и јас слушав до сеа. И не се знаело зашто е однесен во болница и се задржале 2 часа.

Лелеее многу ме плаши ова детево да не му влијае на кариерата на Роналдо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom