Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми се исполни желбата за Леон :) Ме мрзи да го барам постот од пред 3-4 месеци, каде посакав токму тој да дојде во Реал.

Ми се исполни желбата за Леон :) Ме мрзи да го барам постот од пред 3-4 месеци, каде посакав токму тој да дојде во Реал.
Памтам дека имаше пишано, ми се чини и линк од СД имаше остаено. :)

Ќе се јадат со Ди Мариа за прв состав, уверен сум у тоа.

Или подобро кажано Леон ќе го изеде Мариа :) Кога ќе ми текне што им праеше лани на Реал, а и преклани у Ваљадолид кога ни извлекоја нерешено, или не тепаа незнам.

Тоа се бара!!Поголема конкуренција подобро за нас:toe:

Ајде Ешли Кол доаѓа во Реал!!!:nenene:
Изјава на Касиљас.Искрено шо ќе ни е бе овој???
Си го имаме Марсело на таа позиција.Мислам дека Мурињо ќе направи играчиште од него.
Плус кој ќе не смее ако не игра Марсело:icon_lol:

Момци ке ме нема подолго време. Одам на одмор.И се надевам коа ке се вратам првиот пост што ке го пишам ке биде добредојде за овој добредојде за оној. Ви посакувам убав одмор кој ке иде :) Поздрав.

срамота е бе најНЕактивни се навивачиве на реал .... повеке постови имаат ливрепул,јувентус,арсенал.. од нас..... за каде сме ?

Ешли Кол со една нога е во Реал Мадрид
http://www.marca.com/2010/07/14/futbol/equipos/real_madrid/1279095604.html

Цел на Реал Мадрид за ова лето се Озил или Кедира
http://www.marca.com/2010/07/14/futbol/equipos/real_madrid/1279119710.html

Перез полуде за Милер, Реал нуди 30 милиони евра
http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/614237/index.html
Што ќе ни се толку многу нови играчи?Перез е ненормален.Секој најдобар го бара.Епа,не може...
24517_379034524772_96686264772_3830391_4060586_n.jpg

raul se vraka od zeleno pazarce
24517_379429269772_96686264772_3839057_6120113_n.jpg

sto mislite kolku milioni e sesirot?
:baeh::baeh::pos::pos::pos::pos:
Оваа е најубава....:)

She is the one <3
20jicjl.jpg

29qgnjm.jpg

35dc55w.jpg

1esvva.jpg

idhh8g.jpg

2o6ip.jpg

2yy81u1.jpg

28istqe.jpg

zxmxx3.jpg

dpy446.jpg

s4vujk.jpg

28ktyqp.jpg

2pt80ok.jpg

33fdkwg.jpg

345ft35.jpg

254vodd.jpg

xckhmh.jpg

2zfucm9.jpg

2whkzsm.jpg

Леон ке се покаже повеке од Марика, барем јас така мислам. Ипак во истата лига остануе Леон, а овој доаѓа од класа пониска.

Јас на Каналес :DD
за Каналес 27 нели така носеше во Расинг?

--- надополнето ---

Бекам прогнозира тројна круна за Специјалниот Реал

beckham_selektor.jpg
Дејвид Бекам мисли дека Реал Мадрид има големи шанси да ги заборави неуспесите од предходните години и да ги израдува фановите со цели три трофеи во текот на новата сезона.
Според поранешната ѕвезда на белиот балет со приклучувањето на Жозе Мурињо во тимот, Реал стана главен фаворит како во првенството на Шпанија така и во Лигата на Шампионите.
„Ако Манчестер Јунајтед не ја освои Лигата на Шампионите, купот со сигурност ќе оди во Реал, исто како и тутлата во Шпанија и Кралскиот куп“, изјави Бекам.

„Жозе Мурињо е неверојатен човек и стратег. Тој знае како да се справи со толку моќен клуб кој сам по себе носи огромен притисок“.

35-годишниот англичанец истовремено не пропушти да кажи некој убав збор за старо-новиот председател на Кралскиот Клуб, Фолрентино Перез, кој извади 25 милиони фунти пред 7 години, за да ја доведе суперѕвездата на Манчестер Јунајтед на Бернабе.

Бекамчо не е како некој играчи(да не речам Снајдер и Робен) кој откако ќе си отидат плукаат по клубот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom