Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има потенцијал во него само уште никој од сегашниве тренери не успеал да го открие тоа, ама во Мурињо верувам дека ќе успее да се справи со Гаго и да заигра. Да, да и мене ми се допадна како ги изигра последните утакмици, не беше лош, може да се каже дека беше, ОК!!!

Сподер мене Гаго е мешавина на Маскерано и Камбијасо...:tv:
мислиш нешто како лингур:pos2:

колку години има силви? :D
Според она што и пишува на фб,родена е 13 април 1978.....

Инаку...Кој рече дека Кики не знае да пее...
После Кака' и он се изгледа одлучува за музичка кариера.Ова првпат гледам денеска на ју туб..Ви оставам од двајцата песните...Добри гласови..:baeh:

Според она што и пишува на фб,родена е 13 април 1978.....

Инаку...Кој рече дека Кики не знае да пее...
После Кака' и он се изгледа одлучува за музичка кариера.Ова првпат гледам денеска на ју туб..Ви оставам од двајцата песните...Добри гласови..:baeh:
за кики тоа не од сега ја па незнаев дека кака има песна снимено:pipi:

g0907.jpg

Гаго останува во Мадрид и наредна сезона.

Следната сезона Мурињо ќе одржува две тренинг-сесии. Една наутро и една навечер.

“Некој ден, некој ќе те убие! Биди внимателен.” – му порача Роналдо на новинарот.

Но новинарот не остана покус и му порача на Роналдо: “Некој најверојатно ќе ти ги скрши нозете. Некој ќе ти направи груб старт!”

“Можно е тоа да биде Руни. Никогаш не се знае.”

:tv:

Mурињо сака онакви играчи,трчачи,техничари...меѓутоа гаго е мн спор за разлика од Лас или Мамаду....а бидејки имаме еден така спор и напаѓачки ориентиран ДМ(читај Алонсо)....Гаго не е прв избор.Меѓутоа се е можно:toe:

“Некој ден, некој ќе те убие! Биди внимателен.” – му порача Роналдо на новинарот.

Но новинарот не остана покус и му порача на Роналдо: “Некој најверојатно ќе ти ги скрши нозете. Некој ќе ти направи груб старт!”

“Можно е тоа да биде Руни. Никогаш не се знае.”

:tv:
а што бара Кики во Њу Јорк?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom