Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков Кедира бе,само Швајни и никој друг.Никој,ни јас самиот не сум свесен каков пар би правеле со Чаби Алонсо,предводени од Мурињо.:pipi:Некоја му ја мислат Барселонциве нас,а не ние нив.

Од срање до срање...најголемата легенда ни заминува, а се интересираа за килавиот Кедира. Ццццц, ах бе Перез да ти е*ем све по список, или кој и да е крив за заминувањето на Раул :nerv::nerv::nerv:

Ги има и двете вести веќе постирано...:)

На блогот ги нема, не разбираме сите шпански.

--- надополнето ---

Од срање до срање...најголемата легенда ни заминува, а се интересираа за килавиот Кедира. Ццццц, ах бе Перез да ти е*ем све по список, или кој и да е крив за заминувањето на Раул :nerv::nerv::nerv:

Самиот си е крив, од клубот изјавија дека ќе ја почитуваат секоја негова одлука, тој ако сакаше да остане ќе си останеше, ама очигледно е дека сака уште да игра.

35781_111057492276803_110987385617147_72767_6903201_n.jpg
:nesum:

Од една страна почит е тоа што му даваат сам да реши за својата иднина, но од друга страна мислам дека и управата треба да проба да го убеди да остане, да не го пушти вака лесно. :(

А уверен сум дека ако остане, ќе игра многу подобро со Мурињо.

Од официјални извори дознавам дека Перез сакал да го купи октоподот, да му кажувал кој играчи да ги купи :pos2:

Презентација на Ди Мариа во Петок од 13 часот.

--- надополнето ---

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom