ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Немора ни да се бара де, Метцелдер е шваба, а до лани играше за нас... остај што тресе зелени Боби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];3659027 напиша:Колкави се?Поголеми од Реал да помине 1/8 финале сигурно.
Ајмо уште еднаш.
Швајни не е португалец па за Реал да игра, германец ниту играл, нит ќе игра во Реал. Хенес стана експерт за одбивање гигански понуди.![]()
Раул не треба да си оди зошто не треба...Бензема и Кака' исто така.Јас досега мислам дека нема играч на РМ кој го напуштил тимот без предтоа да изигра три сезони....За другиве не знам..Мурињо нека ми го донесе Швајни,па што сака друго нека прави.Ди Мариа ќе биде презентиран утре или задутре...
Кои играчи се поврзуваат од кај нас со други клубови моментално...Дренте, Лас, Раул, Кака, Бенз, други...????
[/COLOR]Гранеро си го скратил годишниот одмор кој му го дал клубот, и веќе две недели тренира во Мадрид, два пати на ден, во сала и на терен.
Раул не треба да си оди зошто не треба...Бензема и Кака' исто така.Јас досега мислам дека нема играч на РМ кој го напуштил тимот без предтоа да изигра три сезони....За другиве не знам..Мурињо нека ми го донесе Швајни,па што сака друго нека прави.