Да не се заљуби во него?:smeshko::smeshko:
:pos2:...можно е, сестра ми се заљубува многу лесно.
:back:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не се заљуби во него?:smeshko::smeshko:
:back:Aма си..Хаха...Тоа се вика фантазирачка љубов,но никој не е пред Кака'.Германските фудбалери отсекогаш ми биле слабост,како и бразлискиот фудбалДа не се заљуби во него?:smeshko::smeshko:
Сепак нека го донесе,и нека не штедат пари бидејки неговиот перформанс е прекрасен.Само си гледам за доброто на тимот...:baeh::baeh:А,ти молчи.Ти дојде Ди Мариа кој толку го посакуваше..Сега е на ред некој мој да дојде..хаха:pos2:...можно е, сестра ми се заљубува многу лесно.:back:
:smir:Aма си..Хаха...Тоа се вика фантазирачка љубов,но никој не е пред Кака'.Германските фудбалери отсекогаш ми биле слабост,како и бразлискиот фудбалСепак нека го донесе,и нека не штедат пари бидејки неговиот перформанс е прекрасен.Само си гледам за доброто на тимот...:baeh::baeh:

Vamos Real си го заборавил главниот:nesum:
Santiago Bernabéu Yeste![]()
Ова важи само за фудбалерите брат...:smir:
Па и он бил играч бе.

А Roberto Carlos кај ти е бре????

Да играл во 1909 си таму коа трчале без копачки и по пижами:tv:...Исто така бил на челото на клубот цели 35 години.
Ама сепак го нема во клубските легенди.
--- надополнето ---
Не се сите добри фудбалери легенди!!!
--- надополнето ---
Real Madrid History
Пошто секоја година се раѓале легенди...
Ди Мариа ќе биде презентиран утре или задутре...
Кои играчи се поврзуваат од кај нас со други клубови моментално...Дренте, Лас, Раул, Кака, Бенз, други...????
real ne trebe da se ponasa taka so negovite legendi,a ne pogotovo so najgolemata
raul