Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тапа ги е информацијата.....Таиво > Коларов во секоја смисла. Физички појак,побрз...итд итд![]()
Да де да, никаде не го оспорив јас тоа.![]()
Таиво као почна со Сп-во и Робен ке го заебе.
Зашто ми се нервираш одма? Мислам нема смисла појак бек да биде план Б![]()
Ма Робен го јаде и Чак Норис, и да не игра може да се повреди... ке падне од стол - зуби ке искршиТаиво е Чак Норис за Робен...на двете утакмици се повреди а ете го ќе игра и во третото коло![]()
Прашај го Мурињо зошто е тоа така.![]()
Што разбира Мурињо...не ми прави ќеиф какви играчи сака ...искрено. Таиво е измислен бек за Коларов плус тука некаде се со годините,овој првиот бидна шампион со Марсеј играше ЛШ,Ацето за малку ќе испаднеше од лига....примаат ептен смешни голови(а он ги бил најдобар во одбраната единствена светла точка) кака на нас Хајнце преклани![]()
Во право си, и мене не ми се допаѓаат некои од овие играчи за кои се шпекулира, Коларов, Џерард, итн... Ама, и лани не ми се допаѓаше кога ги купи Милито и Мота во Интер, за да подоцна тие играчи ги направи шампиони.![]()
Море желен сум за титула, немам осетено вистинска радост повеќе од 2 години, ако сака и Ди Стефано и Бутрагењо нека ги врати, само нека донесе титула оваа сезона, било ЛШ или Примера.