Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
g1906.jpg

Од Ливерпул предупредуваат дека Џерард нема да оди во Реал Мадрид.

Добро е. :)

Таиво као почна со Сп-во и Робен ке го заебе.

Таиво као почна со Сп-во и Робен ке го заебе.

Таиво е Чак Норис за Робен...на двете утакмици се повреди а ете го ќе игра и во третото коло :)

Таиво е Чак Норис за Робен...на двете утакмици се повреди а ете го ќе игра и во третото коло :)
Ма Робен го јаде и Чак Норис, и да не игра може да се повреди... ке падне од стол - зуби ке искрши :))

Прашај го Мурињо зошто е тоа така. :D

Што разбира Мурињо...не ми прави ќеиф какви играчи сака ...искрено. Таиво е измислен бек за Коларов плус тука некаде се со годините,овој првиот бидна шампион со Марсеј играше ЛШ,Ацето за малку ќе испаднеше од лига....примаат ептен смешни голови(а он ги бил најдобар во одбраната единствена светла точка) кака на нас Хајнце преклани :D

Што разбира Мурињо...не ми прави ќеиф какви играчи сака ...искрено. Таиво е измислен бек за Коларов плус тука некаде се со годините,овој првиот бидна шампион со Марсеј играше ЛШ,Ацето за малку ќе испаднеше од лига....примаат ептен смешни голови(а он ги бил најдобар во одбраната единствена светла точка) кака на нас Хајнце преклани :D

Во право си, и мене не ми се допаѓаат некои од овие играчи за кои се шпекулира, Коларов, Џерард, итн... Ама, и лани не ми се допаѓаше кога ги купи Милито и Мота во Интер, за да подоцна тие играчи ги направи шампиони. :D

Во право си, и мене не ми се допаѓаат некои од овие играчи за кои се шпекулира, Коларов, Џерард, итн... Ама, и лани не ми се допаѓаше кога ги купи Милито и Мота во Интер, за да подоцна тие играчи ги направи шампиони. :D

И Капело донесе титула со Емерсон,Канаваро играчи кои не ми се допаѓаа ама баш ич па не ни излегоа некои засилувања на кои можевме да сметаме во иднина.Канаваро го сметам за најодговорен за дебаклите што ги доживеа Реал. Играше постајано а беше во никаква форма....да му се даваше таква шанса на некој друг стопер(од Кастиља на пример и така ни беше тапа одбраната)јас мислам дека до сега би имале топ стопер од нашата школа!

Море желен сум за титула, немам осетено вистинска радост повеќе од 2 години, ако сака и Ди Стефано и Бутрагењо нека ги врати, само нека донесе титула оваа сезона, било ЛШ или Примера.

Море желен сум за титула, немам осетено вистинска радост повеќе од 2 години, ако сака и Ди Стефано и Бутрагењо нека ги врати, само нека донесе титула оваа сезона, било ЛШ или Примера.

Штета радоста по освоена титула нема да ми биде толку голема бидејќи нема да можам да му го видам она скиселело лице на она педерчено Лапорта :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom