Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ На Шпанците да ама Бразил на к***в што ќе стигне до финале.
BTW -се поблизу до Ди Мариа сме што и не ми се допаѓа многу но сепак далеку од ифицијално е ова(не скокајте одма).
Бразил стига подалеку од Шпанија, живот ставам:pipi:
А Марика речиси сигурно стига. :(

funnyanimal226.gif

^ На Шпанците да ама Бразил на к***в што ќе стигне до финале.
BTW -се поблизу до Ди Мариа сме што и не ми се допаѓа многу но сепак далеку од ифицијално е ова(не скокајте одма).

We will see...:pipi:

Не друже тие што играа на Мундиалот ќе има бонус одмор, затоа за ЛА се оди на 28 јули

Знам де дека ќе имаат продужен одмор, онака метафорично го пишав тоа :)

Netherlands Striker Robin Van Persie Is Better Than Cristiano Ronaldo - Former Youth Coach Rene Hessel

Дали е пететичен или сака да биде хумористичен? :)

Oд апчињата на Пелезињо земал :D

И јас да се смеам што сте посакувале таков играч да заигра за Кралскиот клуб:)

Уше повеќе ќе го засакаме после тоа :) Ka Бускетс на пример, ја многу го сакам и ми се полни душа кога игра :D

Netherlands Striker Robin Van Persie Is Better Than Cristiano Ronaldo - Former Youth Coach Rene Hessel

Подобар у правење бурек сака да каже :)

--- надополнето ---

[video]http://soccernet.espn.go.com/video?video=channels/412593/922144&cc=5739&ver=global[/video]

Видео во кое Валдано зборува за тоа како е да постигнеш победнични гол на СП :)

Не бидете дотолку арогантни..сите се имаат согласено дека ван перси е налик и поусовршена верзија на ван бастен....одличен играч во секоја смисла но него го мачи една работа што ги мачи повеќето холаѓани!...ван перси е играчиште во секоја смисла на зборот но дали е подобар од роналдо е тоа е веќе ветеер во магла или дрдлање на празно бидејќи роналдо досега се има и тоа како покажано!

Не бидете дотолку арогантни..сите се имаат согласено дека ван перси е налик и поусовршена верзија на ван бастен....одличен играч во секоја смисла но него го мачи една работа што ги мачи повеќето холаѓани!...ван перси е играчиште во секоја смисла на зборот но дали е подобар од роналдо е тоа е веќе ветеер во магла или дрдлање на празно бидејќи роналдо досега се има и тоа како покажано!
Грешка е, на Робен има мислено.:wink:

A демек си го глеал некогаш Ван Бастен... Мада не го обвинувам многу тој за изјавата, и ја мислев дека Робен е на ниво на Роналдо, додека овој вториот не дојде во Реал. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom