Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1276189685_extras_portada_0.jpg

Será un orgullo jugar con Cristiano Ronaldo

Чест ќе ми биде да играм со Роналдо.

На напорниот тренинг,Кака' збунет си дал автогол !!
После да не кажете само убавите работи за него ги пишувам,иако и ова не е нешто чудно.Се случува :):)

Инаку:
Денеска во бразилските весници излезе застрашувачка вест.Сопругата на Кака',Каролин изјави дека Лука(нивниот син),бил опериран од тумор на стомакот но тоа тие го чувале во тајност.
Каролин-Лука беше хоспитализиран и веднаш го оперираа.Благодарение на господ туморот беше остранет.Операцијата траеше кратко,но тој половина час беше најдолгиот во мојот живот :):)

^ Можат такви работи да влијаат на играта на Кака. Ипак син си е син.

Не благодарение на докторите, на господ. ах бе :/

^ Можат такви работи да влијаат на играта на Кака. Ипак син си е син.

И јас помислив на тоа....Ми текна на онаа негова изјава-- Постигнав многу во мојата кариера, но ништо не може да се спореди со чувството да се стане татко. Фудбалот е мојата страст, но со првиот допир на Лука, всушност, ја почувствував вистинската смисла на животот.

Можеби има нешто во сево ова.Постои голема веројатност она што му се случило со синот,да влијаело на него,па со мислите бил присутен кај Лука,а само физички на терен:):)Who knows :P

752080224.jpg
enzale3a.jpg
Во момчето од десно ја гледам нашата иднина. (а фановите на Милан во момчето од лево) :tv:мала шала.
21C479652B61FE4B991A7A1Dr.jpg Интересно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom