Да најдобриот дефанзиец кхам кхам кхам......и тоа во светот:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да најдобриот дефанзиец кхам кхам кхам......и тоа во светот:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
"por 15 millones de euros no se compran ni las botas de Kolarov".
Хахахаха нема грешка, нека си уживаат:wink: иначе честитки за Игуаин, нека продолжи со добри игри, многу голови и дај више еднаш нека се покажува на големи утакмици, стварно е дрво дечкото...ма ајде молим ти сеее...хах:back:
Ќе го шитнат Рамос:sport1: на негово место ќе го:jaj: донесат Маикон:music1: или Срна:lazgo: ти немора да се нервираш ништо....тука ќе ти е Каналес...тој е симпа момчеза твои годинки е одличен
![]()
![]()
Ај па и ти не јади бубрези многу многути кажав и на мсн!!! Има да ќутиш за да не те рашљакам
:back: и го неќу Каналес бе, Рамос го сакам, така да чао фан клуб Реал....ќе фатам накај фан клуб Челзи
P.S. Се ова горе наведеново е грешно, така да ако реши Рамос да иде негде среќен му пат, не е врзан типот за Реала мене нема да ме избркате од тука НИКАД...што да ви праам
:back:
Toa e добро...да има малку и девојки да освежуваат....уште ти и Емилија останавте се друго пендреци(шо би рекол еден другар мој:pos2Ај па и ти не јади бубрези многу многути кажав и на мсн!!! Има да ќутиш за да не те рашљакам
:back: и го неќу Каналес бе, Рамос го сакам, така да чао фан клуб Реал....ќе фатам накај фан клуб Челзи
P.S. Се ова горе наведеново е грешно, така да ако реши Рамос да иде негде среќен му пат, не е врзан типот за Реала мене нема да ме избркате од тука НИКАД...што да ви праам
Ај па и ти не јади бубрези многу многути кажав и на мсн!!! Има да ќутиш за да не те рашљакам
Hahahahah^ Остај го ме спука не го задевај да не се јави од некоја страна![]()