Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ја исто само ја назначив твојата појава тука у фан-клубов. Знаеш, со нетрпение чекавме да дојде и некој да ни каже дека тие две мислења се премногу смешни. :icon_lol:

Благодариме за чекањето се надевам дека ви се исплати!:smir:

“Претседателот Лотито ми вети дека ќе ме пушти во Реал Мадрид. Се ќе ни биде познато во следните неколку дена. Преселба во Шпанија и тоа во Реал ќе биде огромна ќест за мене.“
“Позади сето ова стои Жозе Мурињо кој уште претходно со сите сили се обидуваше да ме донесе додека беше во Интер. Се надевам дека овој пат ќе успее во своите намери.“ - рече Коларов.
еве ни го и второто засилување
и да се посмееме малце една стручна анализа од REAL MADRID CF-MK: kolarov e mnogu podobro zasiluvanje od cole zatoa sto kako 1.kolarov e pomlad
2.kolarov zatvara i vo defanziva

Џабе разговарате за трансфери,изјавија од Реал дека 99% пред СП нема да има трансфер а така е и најдобро.

Official announcement: Gonzalo Higuain's contract extended to 2016! Еве и официјално:vozbud:

Official announcement: Gonzalo Higuain's contract extended to 2016! Еве и официјално:vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud:
El Real Madrid C.F. y Gonzalo Higuaín han alcanzado un acuerdo por el que el jugador quedará vinculado al club hasta junio de 2016

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3604717 напиша:
Ќе биде ебење на алианц:vozbud:
дај откажете побрзо му се заарни на Мур да ве гази

Наводно Марија им кажал веке на колегите дека оди за Реал. Добра/Лоша! вест :)

Па нормално дека е добра, подобра вест немам слушнато од таа дека Барса киксна со Еспањол.

Него...
2wnmzci.jpg

previarealmadrid.png

Jose Mourinho already has replacement for Maicon, where the Inter maintains its position of strength for the Brazilian side. If the Nerazzurri club remains committed to seek 35 million euros for the player, an amount to which the Real Madrid will not go in any case, the Portuguese coach has already informed sports management in case of failure of negotiation with Moratti The goal is Darijo Srna.

Srna, right-back and captain of Shakhtar Donetsk and Croatian international complies with the features demanded by the Portuguese and the price would not exceed 15 to 18 million euros in any case. The Croatian side is a long, long journey, who can play both defense and clever interior smooth and it also has a great hitting ball.

At 28 just turned, Srna codiciadísima is a piece of transfer market due to its versatility, performance offensive and international experience. And Shakhar seems willing to hand over the entire time he step on the Ukrainian football seems to have come to an end. Yes, Srna Madrid if the price will not exceed 18 million euros, the threshold for Mou.

Нека ни е со среќа, и многу голови од Игуин

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom