Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
arbeloa e najintelegentniot desen bek vo svetot i plus e dete na Real Madrid samo steta sto ne go biva napred navistina ke bese super bek vo sekoj pogled vaka bi bil sosema solidna alternativa kako levo taka i desno

Кака кој се наоѓа во Јужна Африка поради Светското првенство даде изјава за Marca за неколку клубски прашањаЧ
-"Мурињо е одличен тренер. Јас сум со возбуда чекам да почнам да работам со него. Тоа ќе биде прекрасно искуство и се надевам дека можеме да го придобиеме голем број титули следната година. "
-"Јас потпишав петгодишен договор со Реал Мадрид и јас сум сигурен дека ке останам. Сакам да направам големи работи со овој клуб. Јас сум среќен во Реал Мадрид. Минатата сезона беше доста напорна за мене. Тешко беше, но јас сум подготвен да ги надминам сите комплицирани ситуации. "
-"Полека се опоравувам и стекнувам ритам. Треба да бидам во перфектна форма за Светското првенство. Не играв цел месец и претходно бев доста време надвор од терените. Но има уште недела до почетокот на Светското првенство и сум сигурен дека ќе бидам 100% фит до тогаш. Јас ќе направам сè што е можно за да бидам во најдобра форма. "

Изјава на Коларов за шпанскиот весник AS:
"Ги читам весниците секој ден и се разбира ми годи што Реал Мадрид размислува за мене. Мурињо е најдобриот тренер во светот и сигурно дека би сакал да ми биде тренер еден ден. Не знам кога тоа би било возможно, дали оваа или следната сезона, или којзнае кога. Но би сакал тоа да се случи.Дали играње во Реал Мадрид би било остварување на сонот? Да, се разбира"

И плус една слика-можност за сл.сезона
5k4z2b.jpg

Некако за Коларов не ми мириса на добро,и Манчестер Сити се вклучува во трката за неговите услуги,и верувам дека ке дадат повеќе пари,а Лотито и неговиот лаком газ ке се ценка до крај...
http://www.goal.com/en/news/10/ital...city-coach-roberto-mancini-excludes-moves-for

--- надополнето ---

Да се кладиме дека ако дојде во Реал пак,перфомансите ке бидат намалени до степенот на Артим Шакири...добар играч е,но нема игра за големите клубови

Иронично беше кажано...не ни мислев да се врати:smir:

Кака кој се наоѓа во Јужна Африка поради Светското првенство даде изјава за Marca за неколку клубски прашањаЧ
-"Мурињо е одличен тренер. Јас сум со возбуда чекам да почнам да работам со него. Тоа ќе биде прекрасно искуство и се надевам дека можеме да го придобиеме голем број титули следната година. "
-"Јас потпишав петгодишен договор со Реал Мадрид и јас сум сигурен дека ке останам. Сакам да направам големи работи со овој клуб. Јас сум среќен во Реал Мадрид. Минатата сезона беше доста напорна за мене. Тешко беше, но јас сум подготвен да ги надминам сите комплицирани ситуации. "
-"Полека се опоравувам и стекнувам ритам. Треба да бидам во перфектна форма за Светското првенство. Не играв цел месец и претходно бев доста време надвор од терените. Но има уште недела до почетокот на Светското првенство и сум сигурен дека ќе бидам 100% фит до тогаш. Јас ќе направам сè што е можно за да бидам во најдобра форма. "

Изјава на Коларов за шпанскиот весник AS:
"Ги читам весниците секој ден и се разбира ми годи што Реал Мадрид размислува за мене. Мурињо е најдобриот тренер во светот и сигурно дека би сакал да ми биде тренер еден ден. Не знам кога тоа би било возможно, дали оваа или следната сезона, или којзнае кога. Но би сакал тоа да се случи.Дали играње во Реал Мадрид би било остварување на сонот? Да, се разбира"

И плус една слика-можност за сл.сезона
5k4z2b.jpg

Да бидеме реални ДеРоси и Маикон нема шанси да дојдат во Реал:toe:
Иначе составот ти е одличен само наместо Маикон би го ставил Арбелоа,Ди мариа би го заменил со Силва и ДеРоси со Гаго:toe:

Видовте зошто го продадовме Робен??? Затоа немој да кукате више...шо дека даде 2 гола кога се повреди како дете од 5 год :tapp:

Само Златна резерва друго ништо според мене

Не ти е у реду ова со резервава...знаеш?:) Игуаин не е некој кој треба да седи на клупа и да дреме како идиот, туку треба да игра и да се доразвива и да стане уште повеќе од тоа што е сега во моментов:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom