Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некако за Коларов не ми мириса на добро,и Манчестер Сити се вклучува во трката за неговите услуги,и верувам дека ке дадат повеќе пари,а Лотито и неговиот лаком газ ке се ценка до крај...
http://www.goal.com/en/news/10/ital...city-coach-roberto-mancini-excludes-moves-for
--- надополнето ---
Да се кладиме дека ако дојде во Реал пак,перфомансите ке бидат намалени до степенот на Артим Шакири...добар играч е,но нема игра за големите клубови
Кака кој се наоѓа во Јужна Африка поради Светското првенство даде изјава за Marca за неколку клубски прашањаЧ
-"Мурињо е одличен тренер. Јас сум со возбуда чекам да почнам да работам со него. Тоа ќе биде прекрасно искуство и се надевам дека можеме да го придобиеме голем број титули следната година. "
-"Јас потпишав петгодишен договор со Реал Мадрид и јас сум сигурен дека ке останам. Сакам да направам големи работи со овој клуб. Јас сум среќен во Реал Мадрид. Минатата сезона беше доста напорна за мене. Тешко беше, но јас сум подготвен да ги надминам сите комплицирани ситуации. "
-"Полека се опоравувам и стекнувам ритам. Треба да бидам во перфектна форма за Светското првенство. Не играв цел месец и претходно бев доста време надвор од терените. Но има уште недела до почетокот на Светското првенство и сум сигурен дека ќе бидам 100% фит до тогаш. Јас ќе направам сè што е можно за да бидам во најдобра форма. "
Изјава на Коларов за шпанскиот весник AS:
"Ги читам весниците секој ден и се разбира ми годи што Реал Мадрид размислува за мене. Мурињо е најдобриот тренер во светот и сигурно дека би сакал да ми биде тренер еден ден. Не знам кога тоа би било возможно, дали оваа или следната сезона, или којзнае кога. Но би сакал тоа да се случи.Дали играње во Реал Мадрид би било остварување на сонот? Да, се разбира"
И плус една слика-можност за сл.сезона
![]()
A Игуаин? :icon_neut
Кој бот е овој Робен![]()
Твој став!
Само Златна резерва друго ништо според мене
Само Златна резерва друго ништо според мене