Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako e така Гути повеќе направи па пак сакаме да си замине доста му е. Сеа Каналес ѕверот и Силва, и таман на крај од трснфер рокот да си врати некој денар Перез да го шитне.

http://www.marca.com/tv/?v=6cxZqPC3nLC

Ди Мариа го барале и Барса, одма да се откажеме чим го бара Пеп тотално разочарување ќе биде xD

Новост нешто, во врска со Роналдо:

Роналдо е за геј-бракови

Па и јас не сум против такви бракови.Не ми смета доколу жена и жена,или маж и маж склопат брак,па не сум знаете што хх :):)

„Ако Реал потпише со Маикон тоа ќе биде фантастичен успех. Јас не сум човек кој решава за трансфер политиката на клубот но тој е еден од најдобрите дефанзивци во светот и ќе му донесе успех на Реал“, изјави Кака.
Тој исто така го коментираше И назначувањето на Жозе Мурињо како стратег на тимот. „Немам трпение да започнам да работам со него. Тој е фантастичен тренер и јас сум многу среќен поради фактот што тој е во Мадрид“.

со мало закаснување... со здравје да си го користите новиот тренер и нека ви носи многу успеси и победи... барем и јас ќе ќарам нешто оти имам еден сигурен фикс за во кладилница!

Новост нешто, во врска со Роналдо:

Роналдо е за геј-бракови

Тоа го има изјавено зошто Пике му е добар другар уште од времето кога играше за Манчестер.

Да те потсетам --->
ronaldo-385_325529a.jpg
piqueibrahimovic.jpg

Real Madrid Target Maicon: I Want To Stay At Inter

Маикон сега па изјавува дека сака да остане во Интер, и ќе си замине само доколку Морати го продаде, а тоа според мене е на граница на невозможно. Се надевам после ова ќе тргнат по некој нов десен бек, можеби Ван Дер Вил, дупло поефтин е од Маикон, а и помлад. Мурињо и самиот си кажа дека Рамос го сака како централен, така да сметајте дека 100% ќе се донесе некој десен бек. А и не може да сметаме на Арбелоа, не е таков тип на бек кој Мурињо го преферира.

Некако за Коларов не ми мириса на добро,и Манчестер Сити се вклучува во трката за неговите услуги,и верувам дека ке дадат повеќе пари,а Лотито и неговиот лаком газ ке се ценка до крај...
http://www.goal.com/en/news/10/ital...city-coach-roberto-mancini-excludes-moves-for

--- надополнето ---

Ја мислам треба да го вратиме назад и Касано...ѕвер си е ѕвер....хахаха

Да се кладиме дека ако дојде во Реал пак,перфомансите ке бидат намалени до степенот на Артим Шакири...добар играч е,но нема игра за големите клубови

Маикон сега па изјавува дека сака да остане во Интер, и ќе си замине само доколку Морати го продаде, а тоа според мене е на граница на невозможно. Се надевам после ова ќе тргнат по некој нов десен бек, можеби Ван Дер Вил, дупло поефтин е од Маикон, а и помлад. Мурињо и самиот си кажа дека Рамос го сака како централен, така да сметајте дека 100% ќе се донесе некој десен бек. А и не може да сметаме на Арбелоа, не е таков тип на бек кој Мурињо го преферира.
Не мора да значи дека ако Мур рекол дека Рамос е централен играч дека тоа и ке игра од проста причина што истото и за Киву го имаше кажано лани па му стана главен лев бек за оваа сезона, ок, главен се до онаа сериозна повреда на черепот кога му се разниша првотимскиот статус што е и нормално.
Реал се тенки на левата страна пред Се, зашто имаат само 1 левак во екипа кој е кадарен таму да игра, Арбеола ич не ми прави мерак кога го гледам лево и според мене е лоша алтернатива за тој дел од теренот.

Part of the show.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom