Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде веќе купете го Ди Мариа да ви еб*м ** мајчин...Да знам дали да земам од него дрес:vozbud:
Нека дојде, ќе донесе многу добро освежување во средниот ред.Лево и десно крило ќе биде ДИНАМИТ:smir:

Ајде веќе купете го Ди Мариа да ви еб*м ** мајчин...Да знам дали да земам од него дрес:vozbud:
Нека дојде, ќе донесе многу добро освежување во средниот ред.Лево и десно крило ќе биде ДИНАМИТ:smir:

Силва фор д вин...ху да фак ис Марија? :D

portadag_030610.jpg

Yo no quiero ir al City; quiero jugar en el Madrid
Нејќам да играм во Сити, сакам во Реал.

Pero le diré que es un orgullo para mí que un club como el Real Madrid se interese por ficharme
Чест ми е што тим како Реал сака да ме ангажира.

Има и други работи али мислам дека ова е доволно.

http://www.as.com/futbol/articulo/quiero-ir-city-quiero-jugar/dasftb/20100603dasdaiftb_52/Tes

g0306.jpg

Маикон 35, Џерард 30.

+

Мурињо сака да го задржи Каналес.

Со среќа нека му е на Мурињо и нека се задржи барем повеќе од една година на клупата.

Значи ти уствари викаш "Дај боже да не освои тројна иднава година, за да седи троа повеќе" :)

g0306.jpg

Маикон 35, Џерард 30.

+

Мурињо сака да го задржи Каналес.

Зошто Стиви.... зошто!?!?!?!?!? :nesvest:

Боље Солдадо нека го вратат, и така Гетафе ќе го продаваат :)

"What I want is to play for Madrid and it would be an honour for me to be there because I have said it would be a great opportunity in my career," he told AS.

"With Manchester City I have nothing, I can assure that. I will make it very clear to prevent misunderstandings: I want to play for Madrid, I do not want to go to Manchester City.

"Moreover, I repeat that I have nothing with the English club."

Meanwhile, Maicon, who stressed his priority now is the Brazilian World Cup squad, noted he would enjoy a reunion with Mourinho after playing under him at Inter.

"Mourinho is a great coach, and I think no one can argue that. I have a great relationship with him and it would be very good for me to be at his service again," he added.

"We won many things together and I hope to repeat that. He is one of the best coaches I have across in my life."

Ма каков Џерард.....најдобро би било да ги земиме Маикон,Коларов,Слива/Ди Мариа и толку....

Со Џерард само лоши работи ќе добиете. Ќе мора д аигра за да ги оправда парите а далеку е од квалитетот на некои други што се споменуваат и ќе ја гуши играта на Реал. Затоа најдобар потез по мене е Џерард да си остан еу Англија.

Зошто Стиви.... зошто!?!?!?!?!? :nesvest:

Боље Солдадо нека го вратат, и така Гетафе ќе го продаваат :)

Деца не тресете глупости, овде и чита некој. Џерард е играчиште за Солдадо.

Кај најдовте па Џерард и Солдадо да ги споредувате бе :):) Едниот играч за врска, другиот шпиц :)
Иначе сум АПСОЛУТНО ПРОТИВ носење на Џерард. Незнам што ќе ни е?

Ај бе па и вие не верујте на све што ќе прочитате...шпекулации околу Реал колку сакаш, како и секогаш :smir:

Јас мислам дека Gerrard треба да дојде.Ласс па и Гаго го немаат тој квалитет како везни играјачи.Алонсо со Стиви Ги ке бидат перфектен пар во средината.Плус тоа може да игра како задни везњи и како класичен креатор.Има искуство во големите натпревари и ја има потребната вештина за да ббиде наш играч.Мислам дека тој е еден од приоритетите на Муринјо оваа година заедно со Cole/Maicon.А и нај на крај Мур си ја знае најдобро работата.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom