Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еј дечки слушнав утре била официјалната презентација на мурињо у 13-00 часот ќе држел и пресконференција , ај некој ако знае нека каже кај ќе може да следи во живо освен на реалмадрид тв, ќе ја има ли на реалмадри.ком , негде на сателитска или пак livestream ,поздрав

Ќе има стрим сигурно : )

--- надополнето ---

само незнам дали и по наше време ќе биде 13ч. Пошто Шпанија се +2ч

Ќе има стрим сигурно : )

--- надополнето ---

само незнам дали и по наше време ќе биде 13ч. Пошто Шпанија се +2ч

Madrid - Jose Mourinho, the new Real Madrid manager, will be officially unveiled to the media on Monday, at 1 p.m. Central European Time.

ElNinho menjaj avatar....jas prv staviv moj avatar so broj 20..... :nerv::nerv::nerv:

Е ако де, што има веза?

3177840139.jpg

Заушки им мава овој на тренинг :)

и ова....
crissycity.jpg

Dreams.... :pos: или за 10 години? :tv:

Уште малце цел тим ке го напраиме со дресовиве:vozbud:

Полека, полека...сите со дресчиња:)

Инаку не го гледав натпреварот Реал М. - Милан...сега прочитав дека публиката на Бернабе здивела по Зизу...и дека тој бил лидер во победата на мадриѓаните...:vozbud:

Ај ќе чекам деновиве по торенти ако излезе...да го симнам...мора да се има тој натпревар...:wink:

Некој да не има хајлтајтс од утакмицата прееска ?

Оп... еве горе. :)

Не ме интересира ако некој има 11. :)

Уште малце цел тим ке го напраиме со дресовиве:vozbud:
Абе што ми го крадеш Пепе бе? Ај смени бројка:lut:
И коа ќе видите некој друг ја има бројката тогаш не ја зимајте бе...

Полека, полека...сите со дресчиња:)

Инаку не го гледав натпреварот Реал М. - Милан...сега прочитав дека публиката на Бернабе здивела по Зизу...и дека тој бил лидер во победата на мадриѓаните...:vozbud:

Ај ќе чекам деновиве по торенти ако излезе...да го симнам...мора да се има тој натпревар...:wink:

Натпреварот не беше ништо посебно ја го глеав. Ок само прво полувреме. Второ брат тапа ептен. Додавања колку сакаш неможат да поминат и само подаваа :) Како и да е глеј го имаше и доста интересни моменти :)

Имаше скаути од Миланезиве бе? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom