Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе дај некој ако може да ја сними презентацијата на Мурињо, за да може и оние зафатените да ја гледам..
П.С.На факс сум маме му е**м.

Ќе има подоцна сигурно линкови од јутјуб, нема без ништо да останеме ние што нема да може да ја гледаме. :)

--- надополнето ---

pro_photo1275300094.doc

Мурињо веќе е на Бернабе, пристигнал со Ферари заедно со својот агент Хорхе Мендес. Валдано ќе присуствува на презентацијата, Перез не.

И јас не ќе можам да ја гледам презентацијата,и да бев дома интернетот ми е со поминат лимит.Од утре 1-ви иде нов и се надевам ќе има видеа па да ја видиме.Да се прашувам јас вака би направил: Арбелоа+М.Диара+Дренте=Маикон и Коларов.

каков ди мариа бре ајде,40 милиони многу се за него,нека се земе некој друг играч искусен на таа позиција,па и немора да се купува зашо не се земе на позајмица да се проба а не само да фрламе пари,одамна неаме позајмено оиграч од друг тим
Абе Ди Марија има да изигра не за 40 за 100 милиони.
Јбг не е познат како Роналдо и слабо можеби ќе оди продажбата на дресови али човекот е :zver:

Јас не ја мразам Барселона. Зошто би ја мразел? Едноставно Барселона не ме интересира, ме интересира само Реал Мадрид :):) Ѕвер!

Јас не ја мразам Барселона. Зошто би ја мразел? Едноставно Барселона не ме интересира, ме интересира само Реал Мадрид :):) Ѕвер!

да не ја мрази барселона туку има комплекс од неа:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom