Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
So pomin neka e. sala
Neka e cestito noviot trener. So sreka da si go potrosite :)... Paa, se gledame na El Clasico. Se nadevam bez avtobusi. :smir:

ја малку касно ама ај честито нов тренер на есен со нови сили до нови титули и го сакам Игуаин со нов договор и едно засилување во одбраната и Силва....:party1::dudlac:

Не веруем да го земете Коларов доколку ИНТЕР е заинтересиран за него ...... Пријателство кое 2та клуба го негуваат од поодамна ....само не знам како влијае случајот на Пандев врз истите .....

Ае со среќа нека е....и очекувам големи успеси со Мур.....

Навивачиве на Интер сакаат за Маикон да го добијат Рамос :pos: и ВДВ :D

Убаво им пишав во фан клубот...Мигел Торес +10м или не вршиме работа:tv:
Кралскиот клуб треба да се почитува бе...не е ова Овче Поле:smir:

Чекајте бе ова со Коларов официјално е или...гледам сега пишите не бил на продажба.Некој рече дека во вторник ќе бидел презентиран.

Да не звучам као Кака али, трпени спасение :DDDD

Чекајте бе ова со Коларов официјално е или...гледам сега пишите не бил на продажба.Некој рече дека во вторник ќе бидел презентиран.

Му крева цена Лотито,или народски кажано се ценка,прочитај ја убаво статијата и ке видиш дека е изваден од контекст...вели дека не ја одредил цената на Коларов,а не дека не е на продажба.

^ Ако добро те разбрав сакаш да кажеш дека 99% е наш само уште цената да се одреди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom