Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Да се надеваме дека не е така :D

Ashley_Cole.jpg

http://www.as.com/futbol/articulo/a...ar-inglaterra/dasftb/20100528dasdasftb_24/Tes

^ Браво друже едно големо големо лајк од мене...Арбелоа, Марсело и Рамос се тука.:smir: Единствена работа би било ако може некако некој штопер да се среди за трампа со Албиол или да остане плус штопер зимаме нов и крај.

Му крева цена Лотито,или народски кажано се ценка,прочитај ја убаво статијата и ке видиш дека е изваден од контекст...вели дека не ја одредил цената на Коларов,а не дека не е на продажба.

Абе ќе го зееме без пари, сега ако сака 100 милиони нека побара ебаго ненаситни видоа Реал има пари и ајде сите навали 20-30-40-50-100 милиони.

Туку бтв кај се овие од Барса фан клубот или се надеваа дека Мурињо нема да дојде во Реал па ќењаа, и сега кога дојде изгледа се посраа..

Велкм Мурињо и многу титули да ни донесеш:vozbud::vozbud:

@Madrid
Идната сезона ке блесне наш Дренте..:pipi:

Абе ќе го зееме без пари, сега ако сака 100 милиони нека побара ебаго ненаситни видоа Реал има пари и ајде сите навали 20-30-40-50-100 милиони.

Туку бтв кај се овие од Барса фан клубот или се надеваа дека Мурињо нема да дојде во Реал па ќењаа, и сега кога дојде изгледа се посраа..

Велкм Мурињо и многу титули да ни донесеш:vozbud::vozbud:
Тука сме, не бери гајле.

Редно беше да ви дојде еден добар тренер, да имате некаква шанса во Ел Класико. И не, не се посравме.

Тука сме, не бери гајле.

Редно беше да ви дојде еден добар тренер, да имате некаква шанса во Ел Класико. И не, не се посравме.
odi pobaraj istorija na megjusebni dueli i ke vidis koj imal nekakva a koj sekakva sansa

odi pobaraj istorija na megjusebni dueli i ke vidis koj imal nekakva a koj sekakva sansa
Оди побарај историја во времето на Александар Македонски да видиш дека цел свет бил наш.

Остај ти минатото, секоја чест на Реал за тоа, али правиме муабет за сегашноста како е.

Селективна меморија FTW!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom