Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако потпише Мур...знам само дека ќе биде збрка..и тоа голема...4 нови играчи,најмалку 6 шо ќе си одат...меѓутоа сум сигурен дека знае што прави!

Пелегрини најверојатно не си дава сам оставка поради оштетата, што ќе ја добие, а не е луд да дава на Реал пари ако побара тој да го раскине договорот : )

Започна одбројувањето, во наредните 48 часа Мурињо и официјално ќе биде новиот тренер на Реал. :)

Мислам дека сепак ќе му треба една сезона да направи тим за ЛШ и од вас. А домашно веројатно ќе има „домино-ефект“ и ќе освоите кнап пред Барса. Секако рано е за муабетов ама чисто моја претпоставка давам.

Рака на срце ми фалат мечевите „од времето“ со Брацо и Карлос, Елбер и Раул, Ефе, Мориентес, Јеро, Матеус, Шол, Елгера, Серџо, Лизаразу, Фиго, Дел Боске и Хицфелд... хехе забегав :helou:

Мислам дека сепак ќе му треба една сезона да направи тим за ЛШ и од вас. А домашно веројатно ќе има „домино-ефект“ и ќе освоите кнап пред Барса. Секако рано е за муабетов ама чисто моја претпоставка давам.

Рака на срце ми фалат мечевите „од времето“ со Брацо и Карлос, Елбер и Раул, Ефе, Мориентес, Јеро, Матеус, Шол, Елгера, Серџо, Лизаразу, Фиго... хехе забегав :helou:

Баварец тука не ти разбира секој Германски:pipi:

Се извинувам :pipi: Кнап=Ел Кнапо на Шпански. Компренде?

:smir:

И ја се надевам.Остајте ни нас некој играч,земете го Силва вие..

И на спортденес пишува дека Ди Мариа потпишал со Реал.....вистина или шпекулација ???

боње на темава читајте, барем објаснуваме, две страни наназад се е напишано пред сите весници :))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom