Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сејте бе каков Џеко,таков играч Мурињо избрка од Интер(Ибрахимовиќ).Мур сака голгетери како Игуаин и Бензема(во Интер Милито) од страните Силва и Роналдо(Ето и Пандев,само што нашиве се две класи подобри) и организатор Кака(во Интер Снајдер).И позади со двајца ДМ Чаби и Ласс(Камбијасо и Мота).Што значи вака би изгледал составот за наредната сезона 95%.
Касиљас
Маикон----------Рамос------------Пепе------------Марсело
Ласс---------Чаби Алонсо
Роналдо---------------Кака------------------Силва
Игуаин

вака на хартија одлично делува и споредбата со играчите...но практично не е така лесно..како прво во Интер владееше една позитивна хармонија помеѓу играчите и победничка атмосфера која беше создадена од Мур и сите беа како целина во Реал ќе биди тешко изводливо ова дури во првата сезона......како второ роналдо и кака не ми се верува да помагаат во одбрана како тоа што го прават пандев/ето и снајдер и нема да биди иста концепцијата во играта сепак Реал е шпанска екипа со поинаков стил за разлика од Интер ....квалитетот на играчите не е ист(поентата ми е дека вашите играчи имаат поинаков квалитет) поточно претпоставувам повторно играта на Роналдо ќе се ослонува(што е оправдано сепак најдобар поединец вие)...

2yl3gwi.jpg

:D

g2405.jpg

Прво интервју на Мурињо како тренер на Реал Мадрид: - Секако дека сум способен да ја освојам Лигата на шампионите.

Започнати се преговори за Маикон.

„Немам зборувано со ниту еден дирeктор на Реал Мадрид, но доколку тие се заинтересирани за мене, јас сум заинтересиран да го водам тимот наредната сезона“, изјави португалецот за РТП.

„Ќе зборувам со Флорентино Перез во Понеделник. Доколку јас станам тренер на Реал тоа ќе биде бидејќи тие ме сакаат и сакаат да победуваат со мене“.
[
Замислете на крај Перез испаѓа со вест, каков Мурињо бе...нема никакви преговори и МП останува и наредната сезона, има најсреќен да сум:vozbud:

„Немам зборувано со ниту еден дирeктор на Реал Мадрид, но доколку тие се заинтересирани за мене, јас сум заинтересиран да го водам тимот наредната сезона“, изјави португалецот за РТП.

„Ќе зборувам со Флорентино Перез во Понеделник. Доколку јас станам тренер на Реал тоа ќе биде бидејќи тие ме сакаат и сакаат да победуваат со мене“.
Замислете на крај Перез испаѓа со вест, каков Мурињо бе...нема никакви преговори и МП останува и наредната сезона, има најсреќен да сум:vozbud:

Jas sinoka rekov nesto vakvo i me napravija poglup od nenormalen. Dodusa ne najdov nieden dokaz kade Mou ja dava izjavata deka sigurno ke ide u Real. Ama, sepak mislam deka ke otide. Pozz

Истиот впечаток го имам и јас, искрено благе везе немам како играл Порто во Португалија под негово водство ама ако е за верување батката кој ја напишал статијата тогаш заклучокот е очигледен, Мурињо знае да ги адаптира своите тактики врз потребите и можностите на играчите кои ги има на располагање, ако е така нема потреба да стравуваме дека ќе играме "Капелo" фудбал. Барем не со овие играчи.

Историјата на трансферите на Мурињо не налага дека има ерекции на ѕвезди, и ништо не води кон тоа дека и сега ќе биде така, бар Маикон не е ѕвезда туку реална потреба и дискутабилно најдобар десен бек во светот. Е сеа прашање е колку ни треба играч од среднита како Мартинез, Де Роси или било кое име кое се врти низ весниците, јас лично сум да играме со Лас-Чаби како држечки мидфилдери следната сезона ама ќе видиме што ќе каже специјалниов за тоа. :)

Нападот у никој случај да не се мења, Каналес и Силва се доста.

Како си легнуваме на брашното :) Пред една недела ваков таков, денес ај океј е, утре ѕвер :) Дежаву, 6 години.

И јас мислам дека со вакви играчи тешко дека ќе гледаме лош фудбал. Можеби подиректен, нема толку посед да се има али самите играчи ќе го направат атрактивен. Hopefully.

Што се однесува до Чаби и Лас, не ми се допаѓа партнерството. Не се докажаа сезонава, затоа и Гаго играше последниве натпревари. Чаби сака да игра како последен во среден ред, Лас исто. Не се компатибилни, бар минатава сезона. Е сеа уште еден мидфилдер мора, Де Роси би било повеќе од одлично али не ми пречи и Мартинез, башка шпанец е.

Jas sinoka rekov nesto vakvo i me napravija poglup od nenormalen. Dodusa ne najdov nieden dokaz kade Mou ja dava izjavata deka sigurno ke ide u Real. Ama, sepak mislam deka ke otide. Pozz
Шо заебааш сеа и ти, нели пиан беше ? Или си не лажел за вчера, или и сеа си.:smir:Шала.
Него сериозно, ништо не е потпишано... али секој знае што ке се деси уште од поодамна. Тоа е тоа.

Епа ајде уште одма после финале нека потврди дека иде, нормално е тоа што го изјавува дека нема договор со Реал, не може ден после најдобрата ноќ за него да потврди дека е тренер на Реал, си бара човекот малку одмор. Јавно и потврди на новинарка дека наредната сезона ќе биде тренер на Реал кога таа му го постави тоа прашање. Изјави дека сигурно ја напушта Италија и дека Барселона ја смета за предизвик, дава изјави поврзани со Реал Мадрид, Перез ако не го сакаше, ќе му го продолжеше договорот на Пелегрини уште во средата, АС и Марка веќе го објавија тоа а штом тие објавија се е решено. Поврзи го се ова и види дали ти е доволен доказ.

^^ Dobro de. Sega malku samo se seguvav. Murinjo sigurno doaga kaj vas, toa samo taka si se seguvame. Pobrzo da pomime vremeto. :)

Како си легнуваме на брашното :) Пред една недела ваков таков, денес ај океј е, утре ѕвер :) Дежаву, 6 години.

И јас мислам дека со вакви играчи тешко дека ќе гледаме лош фудбал. Можеби подиректен, нема толку посед да се има али самите играчи ќе го направат атрактивен. Hopefully.

Што се однесува до Чаби и Лас, не ми се допаѓа партнерството. Не се докажаа сезонава, затоа и Гаго играше последниве натпревари. Чаби сака да игра како последен во среден ред, Лас исто. Не се компатибилни, бар минатава сезона. Е сеа уште еден мидфилдер мора, Де Роси би било повеќе од одлично али не ми пречи и Мартинез, башка шпанец е.

Да не се сфатиме погрешно, ја сеуште мислам дека требаше да остане Ману, ама штом веќе дојде братов дај шта даш :) . Ќе го подржуваме кој и да е.

Мене ми се допаѓаат Чаби и Лас, на почетокот на сезоната Чаби се мачеше да ја најде формата, после Лас ја изгуби, па се повреди, па не заигра како шо треба, ја би му дал шанса, ќе видиме како ќе биде.

Daniel Opare leaves of Real Madrid . The Ghanaian right side, who for a time was one of the great gems of Madrid quarry, it takes time without progressing well and, at 19 years, is unlikely to be that his time in Valdebebas has come to an end.

The rumor mill puts Opare , who has even lost the title in the selection Ghana U-20 at the expense of Samuel Inkoom , also on the absolute owner, in the Standard Liege , the team which could undertake today. The Belgian club three million euros deposited into the right side, who went from future Cafu not even get calls from Castilla .

Opare , signed in January 2008 by the white club, as mandated by Ramón Calderón , was almost a year whole suffering successive injuries that prevented its continuation. However, after playing the FIFA U-20 , his name disappeared completely from the Castilla without any physical problems involved. Now Opare will be targeted for three million euros.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom