Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај доста веќе,наликуваме на фан клуб Интер.Работата веќе се стори,и ние сакаме да дојде Мурињо(можеби не оваа година) а и тој сакаше во Реал).Ние сакавме барем уште оваа да остане МП,но можеби наредната ќе го изгубевме Мурињо.Така си оди тоа....значи Мурињо е новиот наш тренер и во знак на ДОБРЕДОЈДЕ ќе го ставам на аватар.Јас лично не го обожавам Маикон,но како што кажа ДЈМанга тој сака силни играчи,не како Албиол.Кога веќе го имаме проверен Маикон,а Рамос играше доста натпревари како централен и беше одличен,нема потреба да се ризикуваат 30-35 М за добар централен(како што беше случајот со Канаваро).Сегде сме топ само во средината имаме многу играчи.Така да ми се допаѓа оваа шпекулација а и понудата не е лоша.
http://sportdenes.com/index.php?opt...------&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43

со само +7 М го земаме Силва.

Видов на спорденес објавиле дека Ман.Утд нуди 23 милиони за ВДВ ???? :toe:

Ај доста веќе,наликуваме на фан клуб Интер.Работата веќе се стори,и ние сакаме да дојде Мурињо(можеби не оваа година) а и тој сакаше во Реал).Ние сакавме барем уште оваа да остане МП,но можеби наредната ќе го изгубевме Мурињо.Така си оди тоа....значи Мурињо е новиот наш тренер и во знак на ДОБРЕДОЈДЕ ќе го ставам на аватар.Јас лично не го обожавам Маикон,но како што кажа ДЈМанга тој сака силни играчи,не како Албиол.Кога веќе го имаме проверен Маикон,а Рамос играше доста натпревари како централен и беше одличен,нема потреба да се ризикуваат 30-35 М за добар централен(како што беше случајот со Канаваро).Сегде сме топ само во средината имаме многу играчи.Така да ми се допаѓа оваа шпекулација а и понудата не е лоша.
http://sportdenes.com/index.php?opt...------&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43

Ќе ви го земеме ние ако го продавате Ван Дер Ваарт:)

Златко_Македон;3575522Така да ми се допаѓа оваа шпекулација а и понудата не е лоша. [url напиша:
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7142%3A----23------&catid=40%3A2010-01-01-16-36-35&Itemid=43[/url]

Силва би бил како пополнување на местото на Гути(доколку замине), а кога би се повредил Кака на кој ќе се надеваме - Гранеро ?:nesvest:
Продавање на ВДВ би било исто како Снајдер ... после ќе пцуете зошто бил продаден :nenene:

Guti сигурно си оди, размислувам дали Раул ќе замине или не, колку што знам Мурињо не сака да има работа со нив двајца

Toa sto bese snosti, bese i pomina. SE IZVINUVAM za glupostite (arno velat na TV: Alkoholot ne ti e prijatel:)).
Nego, cestitki za Murinjo, covek koj e poveke od obicen trener. Vo 2008, koga si otide Rijkaard od kaj nas, Murinjo mi bese najgolema(ustvari edinstvena) zelba za nov trener na Barca.
Sega ke vidite red i disciplina vo vasiot klub, tokmu toa e toa sto mu treba na tim so poveke zvezdi. Vo vrska so transferite, ke vi kazam: i da ne kupite nikoj, dogodina sigurno ke osvoite minimum edna titula. Sega veke ste LOS GALACTICOS 2. Cestito uste ednas za Mou i uste ednas se izvinuvam za ispadot od sinoka. Pozz

^ Силва замена за Гути:nenene:.Да не сакате Гути допрва да игра во прва постава.Човекот веќе едвај игра по 20 мин.Силва е зеден како лево крило,а по можност игра и како плејмејкер во замена на Кака.

Guti сигурно си оди, размислувам дали Раул ќе замине или не, колку што знам Мурињо не сака да има работа со нив двајца

Последно што читав на АС беше дека ќе разговараат и ако се осеќа дека може да игра уште една сезона ќе остане.

^ Силва замена за Гути:nenene:.Да не сакате Гути допрва да игра во прва постава.Човекот веќе едвај игра по 20 мин.Силва е зеден како лево крило,а по можност игра и како плејмејкер во замена на Кака.

Не замена туку да го пополни неговото место а Гути колку помогна оваа сезона ? Кога би го немало Гути и ВДВ ако биде продаден кој би бил замена за Кака, едноставно Силва по крило ВДВ плеј ... или во случај Силва(ако биде купен) и Кака повредени кој би ги заменил ?

Абе кога ќе дојде Мурињо на сите ќе им го најде местото шо се секирате сега па и вие кој кај играл:pos2::pos2:

Абе кога ќе дојде Мурињо на сите ќе им го најде местото шо се секирате сега па и вие кој кај играл:pos2::pos2:
Во право си,уште не знаеме кој ќе биде купен а кој продаден а правиме муабет за џабе.

^Zver, e, RESPECT do nego.
Mourinhoarms415.jpg

:tv:

1274594218_extras_noticia_foton_7_0.jpg

Типот до Перез, Харалампие ? Кај стигнал до таму се му ебам.. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom