Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe sega i vas ne vi se znae sto sakate
ednas go sakate murinjo,ednas ne go sakate :)
daj resete se ednas :)

Па не го сакаме ама што може да правиме? Да се откажеме? Мора да го поддржуваме секој.
Иначе за освојување на ЛШ поише имав надеж со Лопез Каро него следната сезона.

Па не го сакаме ама што може да правиме? Да се откажеме? Мора да го поддржуваме секој.
Иначе за освојување на ЛШ поише имав надеж со Лопез Каро него следната сезона.

Имам другар, фан на Реал, последниот пат на кафе ми рече дека ако дојде Мурињо, не навива за Реал. А за нив "навива" од 2004 ваљда.
True story.

Абе Маикон,Силва,Коларов,Чави Мартинез пак ќе играме со 4 нови играчи башка на некои ќе им се смени и позицијата така да пак од почеток.Реков дека имаме готов,уигран тим.Само Силва и по можност Коларов нека биде донесен,ќе имаме тројца на таа страна и не треба да му ја мислиме.Ама по се изгледа Мурињо не се дели од Маикон.
Како и да е ќе видиме за неколку дена.....едно големо ДОБРЕДОЈДЕ за Мур.

Гледам правите состави за наредна сезона, па еве и од мене еден: :)

--------------Касиљас--------------------

Маикон-----Рамос------Пепе------Коларов

------------Чаби----Чави Мартинез-------

----------------Силва---------------------

Роналдо---------------------------Бензема

-----------------Игуаин-------------------

4-3-3 формација, исто како што играше во Интер.
И Роналдо и Бензема ќе(нема да) се враќаат назад,исто како што се враќаат Ето и Пандев...:turn:
Ама добро,Реал игра напаѓачки фудбал и нема да има потреба од тоа.

Еве ви еден тим од мене:
- Касиљас -
- Маикон - Рамос - Пепе - Евра
- Алонсо - Де Роси -
- Роналдо - Кака - Силва
- Игуаин -

За 100 милиони ќе ги земете Евра,Маикон,Де Роси и Силва(за сите има шпекулации дека ќе идат у Реал) и ќе бркате работа.:turn:

^ И Ето и Пандев не се враќаа воопшто назад во Барселона односно во Лацио, ама дојдоа во Интер, и Мурињо ги среди. :)

Абе Маикон,Силва,Коларов,Чави Мартинез пак ќе играме со 4 нови играчи башка на некои ќе им се смени и позицијата така да пак од почеток.Реков дека имаме готов,уигран тим.Само Силва и по можност Коларов нека биде донесен,ќе имаме тројца на таа страна и не треба да му ја мислиме.Ама по се изгледа Мурињо не се дели од Маикон.

Ќе биде уште полошо годинава, плус Тевез/Милито таков играч ќе носи сто посто. Плус двајца бекови, плус Каналес пазарениот, Силва и еден партнер на Чаби :((((

Баш сакам да видам шо ќе се деси со Раул.

Мурињно нека дојде....но многу засилувања не треба да земиме....доста се Слива и Маикон.....

Имам другар, фан на Реал, последниот пат на кафе ми рече дека ако дојде Мурињо, не навива за Реал. А за нив "навива" од 2004 ваљда.
True story.

И јас исто. Член е на форумов.

И јас исто. Член е на форумов.

Да не е Златко Македон? Или пак он беше за Рибери ако дојде....уф кој ке ви фати ред...заборавам поради кои се причини се откажувате од Реал

Да не е Златко Македон? Или пак он беше за Рибери ако дојде....уф кој ке ви фати ред...заборавам поради кои се причини се откажувате од Реал
Ej немој со мене:).Жозе Мурињо не знам како да го опишам.Абе човекот е роден победник.И да не освои со нас титула пак тој ќе си остане Специјален.

http://www.soymadridista.com/Eimbi/$id3/$id2/1254/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

jajjaja pozz @ivan1real:

се согласувам со васил мкд
доста ни се силва и маикон
плус на овја Каналес шо му истекуе договорот на 1 јули

Сваќаш зашто повекето го нејќеме Мурињо... Секој тренер настојува да ги примени своите замисли и идеи. И, убао рече, пак од почеток.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom