Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Julio-Baptista%20(4).jpg
pencil.png

Едноставно по доаѓањето на Виља во Барселона ,се крстам во Мурињо,односно неговото доаѓање...иначе:pop::pop:

Јас не би сакала,ама изгледа така ќе биде....Ако е точно што велат ова,овие од спортденес,оди Перез на втора фаза т.е.Донесување на Мурињо
http://sportdenes.com/index.php?opt...10-19-31&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5

Генералниот директор на тимот, Хорхе Валдано за време на состанокот се обидел да го убеди шефот Перес дека Чилеанецот е добар но сепак од него добил само ладен гест со главата кои покажал дека тоа е невозможно.

Перез мадафака. :violent1:

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН КАСИЉААААААС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ojea:

Како што пренесува Ел Мундо Депортиво

Journalism at its best.

Генералниот директор на тимот, Хорхе Валдано за време на состанокот се обидел да го убеди шефот Перес дека Чилеанецот е добар но сепак од него добил само ладен гест со главата кои покажал дека тоа е невозможно.

thats my men

Едноставно по доаѓањето на Виља во Барселона ,се крстам во Мурињо,односно неговото доаѓање...иначе:pop::pop:
По минатата фантастична сезона на Барса, летото кога дојде Ибра, со самото потпишување стана најдобриот напаѓач(речиси без да истрча на теренот). Ибра беше многу позвучен трансвер одколку Виља сега. Не е се така едноставно. Ако им дојде и Фабрегас, ке мораат и играчи од првиот тим у аут да идат.Со Ибра што ке се прави? Тој Бускетс, Туре, Кеита или као им играат ке мораат некој у аут, а и со Иниеста што ке се случува. Не чини баш тоа, али тоа е нивна политика.

мене искрено ми е жал за МП... го ставија во огран му фрлија Роналдо,кака,бензема и остали, му избација оние кои ги сакаше да останат и сега ќе го шутнат, и ќе биде само уште еден од многуте кои се бројат како тренери на реал... жално, ова со мур требаше уше лани, а вака ни крив ни должен МП беше само алка за тест... а добар е како тренер само шо нема доволно авторитет и слобода :pred:
бај д веј среќен роденден Ики :costumed3

--- надополнето ---

Мурињо е правиот човек за Реал Мадрид!
Факт е,дека тренери како него,Анчелоти,Капело се измислени за големи клубови и за големи играчи.
Потребен е авторитет,потребно е огромно фудбалско знаење,и доза на ароганција..кај Мурињо ја има и тоа малку повеќе.
Ако дојде кај вас,ќе им го најде лекот на каталонците и тешко дека ќе видат титула од Реал:tv:

Мурињо е правиот човек за Реал Мадрид!
Факт е,дека тренери како него,Анчелоти,Капело се измислени за големи клубови и за големи играчи.
Потребен е авторитет,потребно е огромно фудбалско знаење,и доза на ароганција..кај Мурињо ја има и тоа малку повеќе.
Ако дојде кај вас,ќе им го најде лекот на каталонците и тешко дека ќе видат титула од Реал:tv:
ако сеуште мислиш дека анчелоти е добар тренер, не знам... никогаш не ми се допаѓал, не е некој авторитет ќе го стаам на исто рамо со МП, дури и подолу иако донесе 2 титули во прва сезона во челзи, не сум импресиониран никогаш бил од него :toe:
имаше добри околности во оваа сезона, ради тоа освои 2 титули, според мене, далеку зад мур,венгер,ферги,дел боске,липи, капело...

Среќен нека му е роденденот на Касиљас и уште многу години да е меѓу стативите на Реал. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom