Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве уште една комбинација(претпоставка)како треба да изгледа дресот за 2010/2011.Би сакал ваква варијанта,некаква промена да има не само со оној чисто бел.
real%20home.png

Dale Madrid, dale, te sigo a todas partes, yo te quiero. Vamos a dar la vuelta al mundo entero, hay que ponerle un poco más de juego. Es lo que dice la gente que amamos al Madrid hasta la muerte. Así somos sus fieles seguidores, madridistas incondicionales."
...Една од најубавите песни за Реал Мадрид...Феноменален текст..:vozbud:

a ти многу разбираш :tv:

Dale Madrid, dale, te sigo a todas partes, yo te quiero. Vamos a dar la vuelta al mundo entero, hay que ponerle un poco más de juego. Es lo que dice la gente que amamos al Madrid hasta la muerte. Así somos sus fieles seguidores, madridistas incondicionales."

Ајде Мадрид,ајде,те следам на сите страни,јас те сакам..Ајде да направиме една прошетка низ целиот свет,мора да поставиме малку повеќе игра во него..Тоа е она што велат луѓето-Дека го сакаме Мадрид до смртта..Такви сме ние, верни следбеници..Безусловни мадридисти...
Taка нешто ќе биде со преводот..Буквално не може да се преведе..па преведов да добие некоја смисла..

п.с-Др.нешто ти треба:tv::tv:

Еве уште една комбинација(претпоставка)како треба да изгледа дресот за 2010/2011.Би сакал ваква варијанта,некаква промена да има не само со оној чисто бел.
real%20home.png

Ова е добро но како што се гледа десно доле е креација на некојси Зоран што значи нема никакви шанси да биде овој претпоставка или слично

Ова е официјалниот но не ми се бендисува само тоа што има јака :toe: инаку е супер

real-madrid-10-11-adidas-home-shirt-leaked-3.jpg

^ Не ме бендисува плавата боја... <3 црни траки <3... класика.

А ако стварно испратат (испратиле) понуда за Џеко овие се улави. Има многу подобри напаѓачи на избор од него ако решиле да купуваат. Најдобро нека го вратат Негредо и доволно.

А за Силва и Ди Мариа... некако исто ми се фаќа. Двајцата се одлични играчи. Малку повеќе сум на страната на Силва зошто може да игра повеќе позиции, но нас ни треба крило, имаме играчи за другите офанзивни позиции така да и Ди Мариа да биде купен ќе е одлично.

А можно е и Силва да бега за Јунајтед, па затоа сеа се вртат накај Ди Мариа.

Не знам зошто нема шпекулации за лев бек, сепак таму ни е дупката.

Утре ако излеземе на крај на првото место, доаѓајте на плоштад, гол ке трчам.:zlo:
:back:

Шо е ова бе се нудисти се собрале.. Кој ќе се соблекува у собрание, кој низ плоштад.. :tv:

Едно ми е мака за утре.....Морам да одам Скопје,па нема да го гледам Реал после 2 и ол години постојано следење:kesa:.Да се надевам дека ќе тепаме,а комшииве ќе кикснат:pos2:.....И ќе биде се добро:tv:

Koja ќе ја даваат утре на Алфа?

Составот според Марка

capturezx.jpg

Ако е Гути во игра заедно со Кака очекувам многу течна игра и лесна победа .... а тука е и Марсело кој е одличен по левата страна(во напад) :tv:

утре реал - атлетик билбао 2-2 :vozbud::vozbud::vozbud: вие си напрајвте филм дека нас ќе не тепа севиља и дека ќе бидете први а играте против атлетик со кои најмногу се мразите они газ ќе дадат само да ви ги расипат плановите исто како еспањол нас па да почекаме утре до 23 часот па после ќе правиме муабет кој ќе биде шампион:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom