- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Од оној што најмногу очекував Кака дрво невидено,Гаго пак тој да не збориме,Гранеро такоџе.Пак изглеа да се крстиме во Роналдо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moрам да кажам и јас,Кака не е во форма..се надевам второ полувреме ќе се поправи..Не знам што се дешава..Тоа не е оној Кака што знае сам да го претрча целиот терен и да даде гол..псс...Од оној што најмногу очекував Кака дрво невидено,Гаго пак тој да не збориме,Гранеро такоџе.Пак изглеа да се крстиме во Роналдо.
Ајде..дечки..каде е оптимизмот..Секогаш треба да бидеме позтивни,макар што изледа дека уште слават 1 мај..Сега во второ да влезе Гути,па што знам ..можеби ќе се подобриме..Јас верувам дека Кака ќе се подобри..Ова е стварно смешно!!! Мајорка не надигрува ееееееееееееееееј:kesa: да ви ебам манекените гадни. Овој Роналдо не игра нешто посебно али барем се труди...Кака, Гранеро, Албиол идете убијте се куртониииииииии![]()
Ова е стварно смешно!!! Мајорка не надигрува ееееееееееееееееј:kesa: да ви ебам манекените гадни. Овој Роналдо не игра нешто посебно али барем се труди...Кака, Гранеро, Албиол идете убијте се куртониииииииии
Значи колку ме изнервираа овие 3-ца не сте свесни :zid::violent1: