Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:bravo:
Не просветли
А Игуаин? Шо да му прајме? Да го продадеме?
iguan i da ne go prodavate sam ke si zamine ,najslabo platen igrac na real a on gi spasuva sekoja utakmica,man city se zagreani za nego so tevez vo napad ke bidat jako duo
vi treba defanziva decko ,ja nemate

Некое незадоволство на второлигашите, дрн дрн, и ако се сложеле сите фудбалски тимови во Шпанија, демек ќе се бојкотирало цело коло. Мислиш прва МФЛ е ова.

Дел тимовите од втората шпанска лига им немаат исплатено плати на играчите во вредонст од 4.1 милиони евра
И сеа здружението на фудбалери на Шпанија се согласило да го бојкотира ова коло доколку ФФШ не се постигне согласност со неисплатените фудбалери а денес прочитав дека до таква согласност не дошло ... така нешто:toe:

Значи големи се шансите у среда и четврток да нема фудбал..?

Нема теоретски шанси да нема фудбал, можеби во наредните кола.

Што мислите за Бенитез ??? :toe::toe::toe:
А иначе велат дека Игуаин ќе го напушти Реал,најверојатно оти бил најмалку платен играч во Реал....???????

prodajte gi albiol i arbeloa moze i ke vi tgne,kaj e kaka,aha istiot film sto go imase sheva vo chelse"povreden" e da da uste edna zvezda upropastena od real
c.ronaldo sega se vika -kako se zaebav sto dojdov tuka air nema da vidam jas od titula

Во манчестер се убија од титули годинава :D

Што мислите за Бенитез ??? :toe::toe::toe:
А иначе велат дека Игуаин ќе го напушти Реал,најверојатно оти бил најмалку платен играч во Реал....???????

Кој вели? Спортденес, Шпиц, и остали веродостојни извори? :)

Кај пишува на марка дека Игуаин ќе си оди?

Погрешно ме свати....за Игуаин сакав да знаев дали се шпекулации или навистина ќе си оди....???? Не реков дека МАРКА го напиша тоа...

Најдобро би било Барса да киксне уште утревечер против Депортиво и тогаш ќе им дојде душава на нашиве.Ќе се понадеваат и ќе растурат се пред себе.Барса ќе има и натпревари со Интер па во Ла Лига ќе биде под голем притисок.Ова се само мои желби:wink:
Гледам навивачите одлучиле доколку си замине МП,го сакаат Бенитез.Тоа ваљда еади што е Шпанец,иако ние го сакавме Мурињо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom