Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
nema tituli so onoj trener mora da se smeni da se donesi drug primer solari ili nekoj drud od brazil,dobar bese onoj luxemburg, on gi vodese dobro ,i da se vrati robino
Абе ти пак си тераш по свое,значи ние за џабе пишиме.Или неписмен си или твоето ниво на IQ е нешто под 0.Преиспитајсе што збориш.

ako moeto IQ e 0 tvoeto e pod ------- mnogu minusi
:pos2::pos2:Вие учите уште за подмножества , не сте стигнале уште кај минусите.А и кога ќе стигнете нема да можеш да ги разбереш поради твоето IQ.

:pos2::pos2:Вие учите уште за подмножества уште, не сте стигнале уште кај минусите.А и кога ќе стигнете нема да можеш да ги разбереш поради твоето IQ.
koga nauci da pisuvas na 20 godini

nema tituli so onoj trener mora da se smeni da se donesi drug primer solari ili nekoj drud od brazil,dobar bese onoj luxemburg, on gi vodese dobro ,i da se vrati robino

Азербејџан :pos:

Стварно штета брат за Карлос, иначе кај ке му беше крајот сеа на Меси... иначе за тоа дека Меси педерски се пробива ко вошкице си тотално у право, Роналдо е каде каде поширок и повисок од него, а нели тоа во фудбалот е најбитно. Кој е поширок и повисок фактички по дифолт е подобар, ама ова фановиве на Барса никако да сфатат !

(Фан) Клуб со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина. :smir:

Со ваква младина и со вакви провокатори ко вас.....

Дај расправајте се по профили колку IQ имате, не ги полните страниве со глупости. :tapp:

Без навреда но се изнасмеав на некои мислења :pos2::pos2::pos2::pos2:
Инаку јака двојка се

Да си ибете векот и двајцата, таман станав од спиење, уште нерасонет, се пукнав од смеење. :pos: :pos: :pos:

Луксембург. :angry3: :buum: :ojea:

Без навреда но се изнасмеав на некои мислења :pos2::pos2::pos2::pos2:
Инаку јака двојка се

ПС како би ја опнал оваа:tv:

u pravo si ronaldo kade kade e podobar ama aj..za inat ne priznvaat fanojte od barselona.. ja da sum na fifa pretsedatel mesto ovja francuzinov, fransoa lenoar ili kako se vikase bi zabranil niski igraci tolku ili bi gi stael u druga kategorija ko u boks sto se po kategorii..nema smisla ova :toe: od utre ce im tekne i guginja potalentirani da igraat fudbal

Ова е врвот

Extreme1 и ме спука за модеатори на подфорум ФУДБАЛ! :tv:

Aбе се отепаја од цитирање и сватија дека Франсоа Леноар е претседател на Фифа и оти Меси оти е мал дава голови. :vozbud: Priceless.

fa307b0e.jpg

:vozbud:

ПС како би ја опнал оваа:tv:

Мајсторски :drk:

u pravo si ronaldo kade kade e podobar ama aj..za inat ne priznvaat fanojte od barselona.. ja da sum na fifa pretsedatel mesto ovja francuzinov, fransoa lenoar ili kako se vikase bi zabranil niski igraci tolku ili bi gi stael u druga kategorija ko u boks sto se po kategorii..nema smisla ova :toe: od utre ce im tekne i guginja potalentirani da igraat fudbal

Kрајот :pos::pos::pos::pos::pos:

abe ne se nervirajte, ne gi pobedivme ama so uste nekoe zasiluenje u napad i u odbrana i u sreden red dogodina ce gi rusime..

imaa sreca zaso
1.bea u forma
3.sudijata bese odkajniv (ne zaeba golot ne bese raka i red drugi raboti)
4.mesi e nizok i se probija, da bese ronaldo tolkav ce im se probijase niz noze
5.imaa sreca
6.nie nemavme sreca (vandervart koj promasi u nego sutna ama toa ti e)
7.nov trener iame novi igraci a tie istite im se 10godini pa normalno
8.do godina ce gi zgazime

и ова :pos::pos::pos::pos::pos:

Ја све мислам дека тој Спукал е некој член кој нема попаметна работа, си направил друго профилче, и мука нема, само глупости лупа, али ај да не му обрнуем внимание.
Инаку Карим дава гол со Алмерија, го чекам во први 11.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom