- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.656
- Поени од реакции
- 14.632
Сеа на лето, Рибери, Силва, Виља, Руни и Торес и mame ce im ebeme.
А замена за Касиљас ? :jaj:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако направат така ќе апстинирам од следење фудбал неколку сезони, бидејќи само ќе биде повторена грешката - овојпат по трет пат - со глава низ ѕид :lud:
Да останат со овој тим може тренер да сменат не мора да купат напаѓачи како што ги наброја само да ја зајачаат одбраната и да останат сите играчи така само ќе ја тепаат Барселона.
Значи до кој степен стигнал паметот на луѓево...Ненормални се
http://www.facebook.com/group.php?gid=110336898998331&ref=mf
]
Да бе, на повекето членови ни тој не им чинеше. Мене Шеј Гивен ми изгледа како адекватна замена.А замена за Касиљас ? :jaj:
Да бе, на повекето членови ни тој не им чинеше. Мене Шеј Гивен ми изгледа како адекватна замена.
@Aerodrom
Приказната со Снајдер и Робен е завршена. Милион пати се споменаа, да останеа што ке беше. Несмееше да се продадеа, готово и ве молам да не видам друг да ги спомнал нив, зашто сите минимум по 10 пати ги спомнале до сеа.
Оладувам од форумов. Неможам да се нервирам плус за некој неписмени и глупи луѓе. :helou: Се враќам коа ке се олади малце ситуацијава и ке си заминат пред малку наведените лица од Фан Клубов. Поздрав до правите Мадридисти, иако како минува времево све помалце и помалце изглеа ги има.
Потписот седи додека не го напушти клубот и тачка :uvo:
Игуаин дечко, нема да го напушти клубов уште долги години. Гарантирам со глава! Ставете си го ова во букмаркс, ќе прајме муабет после.
И да,..
Ептен стручњаци од навивачи сне имале бе ние.. претходниве 12 страни кој ги прочитав беа... АМАН!
ИЗГУБИВМЕ ДА неможам ништо да речам против тоа, Барса беше тим и не победи, не се докажуваа индивидуални личности. Меѓутоа не бевме надиграни којзнае колку, можам да речам и дека беше 50 - 50. Нивната реализација беше далеку подобра. Ништо, и оваа сезона остануваме со празни раце, меѓутоа верувам и знам дека овој тим ќе заблеска идната сезона. Со играчкиот кадар кој го имаме, и НОВ тренер од типот на Мурињо, Капело, Дел Боске успехот ни е на дофат. Само се нервирам кога гледам како сите зборуваат и пишуваат насекаде: " Леле Меси шо му напрај" , Е ај шо ни напрај ? Ништо не ни напрај тој, ни напрај цела Барселона а најмногу Чави.
Толку од мене, се надевам дека формата нема да им падни, и дека ке се фокусираат на наредните натпревари, пошто сепак, сеуште ништо не е завршено :tv: