Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако игра Арбелоа лево, друга опција за десен бек и да сакаш нема. Рамос игра централен само кога Арбелоа оди на десната страна. За во одбрана не треба да има никаква дилема. Се знае: Aлбиол и Гарај централни, Арбелоа и Рамос лево и десно.
Средниот ред ќе видиме како ќе го постави Пелегрини..

Јас мислев во случај МП да се спобудали и да го стави Марсело лев бек, па Арбелоа да оди десно, а Рамос во средина. Што го знаеш Пелегрини, не му е чудно да направи некоја измена.
Со стандардната четворка ќе биде најдобро, Албиол и Гарај се одличен тандем во одбраната.

има бе опција за десен бек... на олимпијадата со аргентина играше баш десен бек :pipi:

Aбе ако играме со ФК Кежовица не е проблем. Може и Игуаин голман да биде, ама со Барса мислам дека експерименти не се потребни.

И пак Кака нема да игра.,ќе беше од голема корист.......:kesa::kesa:

Без Кака, 50 % помалку надеж иам, од тоа што имав пред тоа. :nesum:

И јас имам 50 % надеж...пред тоа мислев ќе ги скапеме со 8-0 .. но сега сум сигурен во 4-0 или 4-1... :baeh::baeh::baeh:

25% :smir:

Тешко е сега... тешко... Ван дер Варт сам ќе треба да ја „размрда“ играта во средината, помогнат од Чаби секако.

Видовме која е разликата во игра без Кака против слабиве екипи а не сега против Барса. Али нема предавање, и другиве мора сеа да дадат се од себе, мора да се победи.

И јас исто..се надевав на добра игра меѓу Кака и Роналдо...добри асистенции и повеќе голови...Мислам дека и повеќе ме нервира фактот што Кака утревечер нема да излезе на терен..отколку тоа дали ќе ,,изгубиме''..Се надевав дека ќе го видам пак на терен...наскоро и секако уште малку време до Ел Класико останува:vozbud:Знам дека утре ќе се почувствува многу отсуството на Рикардо...:pipi:

Брзина нема да има по средината со Вдв, по крилните позиции ај до некаде, али не и во средина. Роналдо колку толку ке пробива по страни, али повеке шпиц ке седи. Ајде, Пелегрини си ја знае најубаво работата, несмее сеа да утне.
Чаби и Гути ке ги решат, и Игуаин ке е на ниво. Ништо друго не ни треба.:back:

Ќе иде некој утре да гледаме утакмица?
Ипак ќе има организирано..

А во кино во Скопје ќе има некаде?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom