Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
toa i se o4ekuva od real site 4e se pazat od messi a drugite rasttur 4e ve napravat:smir:btw ne e samo messi vo barca zarem gi zaboravi xavi,iniesta,alves,anri,pedro,ibra pa i maliot bojan:smir:4e vidis sto ke vi se desi brat vsabota samo vie 4uvajte go messi:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

poz4e.

Нејќем песимисти на фан клубов, дај не заебавајте :) Нормално дека никој не вика дека ќе тепаме 100%, ама глупо е кога се пишува овде дека ќе изгубиме. Да сочекаме да дојде сабота па ќе видиме што ќе биде, или ќе се слави или...депресија :)

Среќен роденден на нигерот нека му е.

toa i se o4ekuva od real site 4e se pazat od messi a drugite rasttur 4e ve napravat:smir:btw ne e samo messi vo barca zarem gi zaboravi xavi,iniesta,alves,anri,pedro,ibra pa i maliot bojan:smir:4e vidis sto ke vi se desi brat vsabota samo vie 4uvajte go messi:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Без Меси , Чави и Алвес другите се само фигури на терен :pos2: :jaj:

Нека му е среќен роденденот на Дренте да освои многу титули во овој клуб и уште многу добри партии да пружи за Реал. Останаа уште 55 часа 31 минута и 36 секунди. :)

Mоже да ја прочитате мојата анализа под наслов Како да се задржи Меси? на мојот блог

http://kaljoreal4.blog.mk/

Ве молам за ваши мислења во врска со анализата

Can't wait ! ! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: Чаби Алонсо имал повреда на глуждот...не се знај за него :toe::toe::toe: !

Еве Дренте кај се повредувал, на фудбалче.

Чаби се повредил, неизвесен за мечот :(

Mоже да ја прочитате мојата анализа под наслов Како да се задржи Меси? на мојот блог

http://kaljoreal4.blog.mk/

Ве молам за ваши мислења во врска со анализата

Втората и третата солуција се најдобри според мене а познавајќи го МП тој највероватно ќе оди на третата:toe:
А плус доколку Чави биде неутрализиран очекувај дека Барселона ќе оди странично да напаѓа што на нас никако не ни одговара:nesum::salut:

Втората и третата солуција се најдобри според мене а познавајќи го МП тој највероватно ќе оди на третата:toe:
А плус доколку Чави биде неутрализиран очекувај дека Барселона ќе оди странично да напаѓа што на нас никако не ни одговара:nesum::salut:

Во глобала дали ти се допаѓа анализата????????

Гвардиола им поставил забрана на играчите на барселона да даваат било какви изјави за натпреварот со Реал. Тоа што ние го коментиравме за нашите играчи. Преоптоварени се со изјави и имаааат голем медиумски притисок, многу се очекува од нив (потрошените пари). До Ел Класико има уште 53 часа 36 минути 21 секунда. :)

Да,да!!Одлична анализа!!

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/cabi-alonso-i-kaka-propustili-trening-18447.html

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid:

Чекајте не се нервирајте и не се летајте дека нема да играат. Така беше и со Руни. Кажуваа дека нема шанси да стапне на терен со Баерн. И сите се залетаа во кладилници 2 (Нема кој да им даде гол на Баерн) Па ете го се појави на терен од 1 минута и да не се ДОповредеше во оној дуел сигурно ке останеше поише на теренот. Така да све е можно до крајот. Може тоа е дел од тактиката на Инжињерот. :smir:

Чаби сеа за сеа би требало да игра 100%, нема ништо објавено дека е посериозно повреден. Ако и утре не се појави на редовен тренинг, е тоа ќе биде опасно..

Иначе..

Guti: "Seguramente será mi último Clásico"

Последно Ел Класико за Гути, што значи и последна сезона во дресот на Реал Мадрид.

Тренингот денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom