Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дефинитвно сеа повеќе ме плашат шутеви од метро него ли од 20-30 метри.Дај нека шутираат од далеку од блиску е ризично.:kesa::kesa:

Е добро што можеше Игуаин повеќе да направи во таа ситуација ? Ако шутираше на прва, пред себе имаше двајца играчи, кога исфрли еден од тие двајца, шутираше и беше изблокиран од другиот. Максимум извади од таа ситуација, не е тој ништо крив. Шансата на крајот на Роналдо беше поидеална од онаа на Игуаин, бар според мене.
Кој кур го браниш не ми е јасно??? :uvo:
Е ај јас сум крив шо не даде гол да го е*ам!
Точно дека и Роналдо промаши идеална позиција ама тој ти шо го браниш не му е прв или втор пат!

Излезе Рејес бе шо се секирате :tv:

Ајде одиме на пресврт!

Сеа ако не дадеме гол до 60 највеќе до 65 не верувам да ја свртиме утакмицата.

Кој кур го браниш не ми е јасно??? :uvo:
Е ај јас сум крив шо не даде гол да го е*ам!
Точно дека и Роналдо промаши идеална позиција ама тој ти шо го браниш не му е прв или втор пат!

Кој го брани бе ? Ајде ти како фудбалски стручњак кажи ми што требаше да направи во таа ситуација ? Само си кажав свое мислење за таа ситуација, па ти како сакаш сфати го.

И не ми е јасно зошто одма Игуаин па Игуаин, а Роналдо а сите ќутите за тоа што Роналдо го промаши.

Етеееееееееееееее гоооооооооооооооо ајмооооооооо чим вака почнавме сеа тек ќе го јадат Атлетико.

Леле бе кои местачи сте ејјј ахаха пак 2 во 1:vozbud:

Браво! Ајде одиме на победа сега нема кај да бегат:)
Среќа што Игуаин не беше на местото на Чаби Алонсо:tv:

Е тек сега,ќе го јадат курот овие апашиве.
Типувам на голови на Роналдо и ВДВ!

Па сеа мора да се вратат 250 и кусур милиони некако.:baeh:

Незнам ама Со Лион,тие 3 лигашите,Севиља и сега(ако направите пресврт а ќе направите) бајги пари има да се вратат :tv:

Браво! Ајде одиме на победа сега нема кај да бегат:)
Среќа што Игуаин не беше на местото на Чаби Алонсо:tv:

Јеби се бе па и ти, не ми крши филм сеа. :)))))))))))

Незнам ама Со Лион,тие 3 лигашите,Севиља и сега(ако направите пресврт а ќе направите) бајги пари има да се вратат :tv:

Со Лион ти гарантирам дека не била наместена!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom