Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај одбранава што не ни е сјајна вечерва, ама Ди Марија мора да престане да себичи и да си додава топки на противничките голмани

Прв пат оваа сезона да ми се свиѓа гол на Хиго. Убаво се загради, другиот малце го бутна си направи простор и од тешка позиција даде гол:bravo:

Пепе не го чепкајте:pipi:

Јас се повеќе и повеќе сум сигурен дека за со Барса Арбелоа -Рамос-Карваљо-Марсело ........ Ќе биде најдобар потег,земајки ја во момеентов формата на Пепе....ама ај........

Некој спомна Љоренте не го бидувало....ги силува Пепе и Карваљо. Threesome live!

јас спомнав, не дека не го бива, туку не е ништо посебно као шо се прича у медиуми... и дефинитвно си стојам на зборот(како и секогаш де :))
да не се сфатиме погрешно ми се допаѓа да игра за реал, ама за разумна цена и реална која е за него 12 мил. макс би дал 15!!!

Некој спомна Љоренте не го бидувало....ги силува Пепе и Карваљо. Threesome live!

Дечкото е печен за кај нас... :)

--- надополнето ---

јас спомнав, не дека не го бива, туку не е ништо посебно као шо се прича у медиуми... и дефинитвно си стојам на зборот(како и секогаш де :))
да не се сфатиме погрешно ми се допаѓа да игра за реал, ама за разумна цена и реална која е за него 12 мил. макс би дал 15!!!

Ја би фрлил и 20 за овој... :)

Па ако не скокаше главачки мислејки дека пред него имат трева,а не базен.......Ќе имаја исто голој :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom