Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ae честито победа со среќа но тоа е тоа,се надевам дека следните утакмици ќе ги изиграме во најдобро светло.

Му го пишаја на Роналдо, ајде сега нека се радува и нека не туку шутира од секаде ко на тренинг :)

Пеколна утакмица, Мур сите ќе ги отепаше ако не победевме. Ко го фрли то шишето сум се отепал смеење. :DD

Честита нека ни е победава, не баш добра игра, ама 3 бода си се 3 бода. :) Утре можи да се очекува кикс на комшиве и тоа е тоа.

^Абе брзо му дојдоа две утакмици едно по друго во средата со Ајакс,потоа за три дена со Сосиедад...сепак како што напоменав очекувам останатите утакмици да ги изиграме најдобро и да постигнуваме повеќе голови.

Ептен тешка утакмица.Роналдо денес дрво!Богзнае колку акции ни поеба.Дури и на среќа го даде голот.Мурињо од што беше накурчен ја мислам да му дадеа ќе влезеше на терен и ќе ги маваше играчине со каиш:):)
И пак ќе речам повеќе шанси да се реализираат!!Ептен дриблаат пред гол.

Мурињо легенда немам коментар ...честито победа...

Oчекував тесна победа, ама не очекував дека ќе примиме гол, се виде дека одбраната не беше баш на ниво.

Уште неможам да разберам колкав идиот е Роналдо... значи гледа дека не му иде, и пак шутира од неизградени позиции и дрибла у празно, а у пола од тие ситуации има слободен соиграч да подаде... па прво асистирај да се направи предност па после шутирај колку сакаш да му еб*м мајката!

Ако приметивте Озил играше десно крило поголем дел од натпреварот. Ваљда Мур намерно го стави Роналдо у средина за да му тргне конечно, али овој никако тоа, голот на среќа беше... Од кога се врати Озил у средина после веднаш се виде подобрување во играта.

Пак некако со многу мрза играа Игуаин и Алонсо, додека Ди Мариа и Марсело играа одлично. Дури се изненадив кога видов дека Ди Мариа се враќа до свој шеснаесетник да му помогне на Марсело.

И да, судијата беше невиден идиот, еден куп грешки направи!

И ко ќе ми текнит дека Игуаин наместо да шутнит.....ПАК дриблаше во петерец...ми се лошит....

И ко ќе ми текнит дека Игуаин наместо да шутнит.....ПАК дриблаше во петерец...ми се лошит....

Убав беше дриблинго.. уба замисла.. јас викам браво на тој потег, а ти како сакаш. :)

Игуаин повторно многу се залагаше и за мене си изигра солидно.Кога фаќа топка автоматски едниот го исфрла од игра и е многу цврст во дуел тоа што кај Ди Мариа го нема.Гонзало беше чуван добро а се виде тоа кога му стартуваа дури тројца.Озил беше невидлив,како против него да имаше играч од типот на Маскерано и Швајни.А за најголеми мизарии на овој натпревар се прогласени од моја страна Алонсо и Рамос.А за Роналдо знаев дека тој ќе ја реши.

aбу све и игра и замисла ама не е време за заебанции да му еб*м а на бенз му треба 90 мин да се намести за шут и пак ке погоди некого :D

Добро е, извлековме гз. Ваква - таква, битно победа, можеби голот од Роналдо на среќа (пола од моето ветување исполнето :pos: ) ама победата, заслужена. И плус тоа, утре вкомшии се игра многу тешка утакмица, во која барса игра со притисок, па како секој фан на Реал и јас се надевам на кикс на најголемиот ривал, со што би се здобиле со една солидна предност за почетните кола на сезоната. Игуаин повторно би рекол без среќа, можеби тоа што се опушта со дриблинзи го кочи, инаку еден од најборбените е. Ди Мариа повторно добар, ама само во прво послабо. Озил стандард, другите не ги коментирам зошто умирам за спиење . HalaMADRID !

--- надополнето ---

Убав беше дриблинго.. уба замисла.. јас викам браво на тој потег, а ти како сакаш. :)

Се сложувам со тебе, голманот беше побрз, инаку она ќе беше повеќе од ефектен гол .

Победа, каква таква си земавме 3 бода.
Цел тим не беше на ниво, никој не одигра максимум.
Утакмицата беше решена со индивидуални потези и малку среќа, добро се бранеа овие Сосиедад и ни го затвараа приодот кон нивниот гол.
Голот на Ди Марија беше перфекција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom