Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па супер бе, Мамаду, Дренте и Гранеро аут, Матеос у прв тим и сите среќни и задоволни :)

Незнам зашо чекаат до последен ден. Сигурно веке е решено кој ке заминат, ајде да ги испратиме и чао чао.

Па супер бе, Мамаду, Дренте и Гранеро аут, Матеос у прв тим и сите среќни и задоволни :)
Нели рече валдано,а и Мурињо дека продавање на шпански играчи немат да имат?:)

Пепе почнал да тренира со топка.

46430_420964259772_96686264772_4869715_1312448_n.jpg

Нели рече валдано,а и Мурињо дека продавање на шпански играчи немат да имат?:)

Абе Валдано е копиле а на Мур не верувам дека му е гајле дали е Шпанец...

Финтата е дека Гранеро нема (т.е. неможе) да се продаде доколку не влезе нов младинец во првиот тим, сеа ако се оствари ова со Матеос се отвара шанса да се шитне Гранеро... ма да не верувам дека тоа ќе се случи овој преоден рок.

Гранеро не смеј да биди продаден. Можи да си оди во случај кога на Матеос би му се дал професионален договор.

Едит: Објаснале.. каснам. :)

а коа е ждрепката ?

Вечер во 18. На канал 5.

Гранеро не смеј да биди продаден. Можи да си оди во случај кога на Матеос би му се дал професионален договор.

Едит: Објаснале.. каснам. :)

Вечер во 18. На канал 5.

Па и ја бев јасен ми се чини, Гранеро аут а Матеос ин. :smir:

Marcelo (26.08.10 - press): Имавме добра претсезона, почнавме да го правиме она што сакаме да го правиме и чекор по чекор ќе се подобруваме.
Не сме зборувале за ждрепката во ЛШ, не избираме ривал и немаме омилен екипи. Би било добро да го видиме повторно Raúl на Bernabéu.
Најважно секогаш е да победиме, тоа го сака тренерот, а и ние, потоа се само ќе си дојде на свое место. Знам дека луѓето сакаат да видам добар фудбал, но и тоа ќе дојде. Наша цел секогаш е следниот натпревар, така ќе стигнеме далеку и ќе можеме до самиот крај да сде бориме за сите титули.
Секој натпревар и тренинг е војна меѓу нас, секој се бори за своето место и тоа не прави посилни. Mourinho е многу искрен, зборува со сите и ни укажува на нашите слабости.
Секогаш медиумите пишуваат за можни засилувања и слично, навикнат сум на тоа. Јас ќе продолжам со мојата работа, ќе тренирам за да играм. Горд сум што ќе продолжам да играм овде, сакам да останам овде уште многу години.
Јас сум многу низок за голман.

:pos:

Ма само Партизан сакам:costumed2:se_ molam

П.С. Уфффф ако дојдат навака....лелеле....нема потреба да се збори:pipi:
....Колку би била карта?

Замисли Партизан се паѓа со Лион :tv:

Сакавте младинци, ете ви го Матеос, доколку барем двајца си заминат сигурно Матеос влегува во прв тим. :)

Имам некое лошо претчувство дека така ќе испадне :) Ајде ќе видиме за 2 саати :)

Schalke bids 10 million euros for Van der Vaart, he comments: 'Schalke is a nice club, but I prefer Real Madrid'

Не се откажува човеков од Реал прав Мадридиста

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom