Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај е Кристијано??:mist:Против Standard ќе играат Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Drenthe, Granero, Lass, Gago, Van der Vaart, Benzema и Higuaín.
кај е Кристијано??:mist:
Против Standard ќе играат Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Drenthe, Granero, Lass, Gago, Van der Vaart, Benzema и Higuaín.
какви трибини бе немој вака дезинформации да ми даваш сакаш тука удар срце да добијам(да не речам инфракт)На клупа ваљда ќе биде, едино ако не го прати натпреваров од трибини.
овоа го имаше и по другите медиуми или пак "спортденес:официјано мата во барселона" ???Флорентино Перез бесен на Кедира: Каков глупак!![]()
Само неколку недели е во Реал Мадрид но германскиот репрезентативец САми Кедира веднаш се замеша во скандал во Кралскиот клуб.
Скандалот се случи веднаш после пријателскиот натпревар на кралевите против Баерн Минхен во кој играчот за врска се представи фантастично на теренот и со сигурност пријатено изненади со своите игри.
По натпреварот младиот германец го разбесна председателот на Белиот Балет, Флорентино Перез. Сцената се случи зад автобусот на Реал при напуштањето на Алијанц Арена кога Перез им нареди на ѕвездите да останат и да се сликаат со фановите.
Кедира беше единствениот фудбалер на Реал кој се качи во Автобусот за да неколку минути подоцна се симне и се слика со своите пријатели, со тоа тој го навлече гневот на Перез.
„Кога председателот ќе ти каже да направиш нешто ти го правиш тоа! Јасно?“, избувна Перез кој подоцна продолжи да се нервира. „Искрено не им верував на очите. Момчето се мисли дека е многу важно. Каков глупак!“.
ја осеќам дека осминафинале ќе поминемеОсеќам дека Озил утре или другиден ќе биде нов играч на Реал.
ја осеќам дека осминафинале ќе поминеме
добро бе па ти одма се затепуеш,дечко ти добар си или не си наспан:pos2:Каква врска има тоа со мојот пост ?
До Среда се ќе се знае, Вердер игра во ЛШ со Сампдорија, ако заигра за нив ќе нема право да игра за нас, а според последните вести околу него голема е веројатноста да биде нов играч на Реал.